Celebrity News

Megan i Hari na predivan način obeležili sećanje na Lejdi Di

Megan i Hari na predivan način obeležili sećanje na Lejdi Di

Megan i Hari - simbol ljubavi koja ne umire nikada

Od tragične smrti voljene princeze Dajane prošle su 23 godine. Dan njenog odlaska je tužan za mnoge, a posebno njenim sinovima, prinčevima Vilijamu i Hariju.

Sa gubitkom majke se još uvek teško nose, a o njoj govore sa mnogo bola, ljubavi i tuge.  Dan 31. avgust u njima uvek evocira uspomene, pa je tako bilo i ovoga puta. Megan i Hari su u čast Dajani zasedili cvet spomenak, nezaboravak (Myosotis), cveće koje je simbol večne ljubavi koja nikada ne umire - omiljeno cveće princeze Dajane.

Vojvoda i Vojvotkinja od Saseksa pomogli su deci da pre početka nove školske godine ukrase vrt cvećem i tom prilikom u čast princezi Dajani zasadili i seme njenog omiljenog cveća.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Assistance League of LA (@assistanceleagueoflosangeles) дана 1. Сеп 2020. у 3:57 PDT

Pogibija u pariskom tunelu usled bežanja od paparaca, priča je koju svet nikada neće zaboraviti

I dalje su u opticaju razne teorije o pogibiji bivše supruge princa Čarlsa i majke britanskih prinčeva Vilijama i Harija. Mnogi poštovaoci britanske kraljevske porodice smatraju da njena smrt nije bila slučajna, već precizno isplanirana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Princess Diana Spencer (@princessdianalady) дана 13. Авг 2020. у 6:35 PDT

Iako se početak njenog braka sa princom Čarlsom činio kao bajka, princeza je kasnije sama priznala da je to bio pakao od prvog dana i da je tokom prvih godina života s britanskim prestolonaslednikom obolela od bulimije i depresije. Nekoliko puta je pokušala i da se ubije.

Hari, kome je bilo svega 12 kada je Dajana tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći 31. avgusta 1997, dugo nije mogao o njoj da priča. Svoj bol je gušio, misleći da će tako nestati… I Vilijam, kome je bilo 15 kad je ostao bez majke, isto se osećao.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Princess Diana Spencer (@princessdianalady) дана 13. Јул 2020. у 12:34 PDT


– I danas mi je teško, jer tuga za majkom ne može nikada da prođe. Ali, sada to mogu i da kažem. Svi su znali moju majku, ali za razliku od mene, ti ljudi su mogli da izaberu hoće li pokazati tugu ili ne –  rekao je jednom prilikom princ Vilijam.

– Voleo bih da može da me posavetuje. Voleo bih da je upoznala Kejt i da je mogla da vidi našu decu kako odrastaju. Veoma sam tužan jer je oni nikada neće upoznati.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Princess Diana Spencer (@princessdianalady) дана 11. Јул 2020. у 1:57 PDT

Komentari (0)

Loading