Celebrity News

Piksijeva supruga blistala na rođendanu: Zaljubljeni pogled i aplauz za ljubav (video)

Piksijeva supruga blistala na rođendanu: Zaljubljeni pogled i aplauz za ljubav (video)

Piksijeva supruga Snežana Stojković, zgodna plavuša zanosne lepote, juče je proslavila rođendan. Sa slavlja koje je priredila za porodicu i prijatelje okačila je nekoliko fotografija na „Instagram”.

Piskijeva supruga sinoć je uživala u harmoniji i divnim emocijama, a Dragan Stojković nije krio da je i dalje zaljubljen u nju.

Dok je lepa Snežana duvala svećice na torti, Dragan Stojković Piksi nije krio svoje zaljubljene poglede, a potom joj je uputio i aplauz – aplauz ljubavi.

NE PROPUSTITE: Piksijeva žena proslavila rođendan, a za njom i dalje uzdišu mnogi muškarci KOLIKO JE LEPA

Na Snežaninom rođendanu bile su, između ostalih, Marija Tarlać i Jovana Joksimović koje su, kao i uvek, izgledale fantastično.

Piksijeva supruga iskreno – Moj dom je tamo gde je Dragan

U jednom od intervjua za magazin „Story” Dragan i Snežana Stojković iskreno su govorili o svom braku. Piskijeva supruga u intimnoj ispovesti prvi put je otkrila nepoznate detalje o teškim krizama kroz koje su prolazili i šta je održalo njihovu porodicu na okupu.

– Sanjam o tome da se skrasimo na jednom mestu, pa makar to bila vikendica pored Beograda. Međutim, to je nemoguće. Kad nas neko pita gde živimo, zbunim se. Već dvadeset pet godina baza nam je Pariz, a i ćerka nam je sada tamo. Drugi dom nam je Beograd, treći je tamo gde Dragan radi.

– Za naš brak je, pre svega, dobro što smo često razdvojeni, pa se mnogo uželimo jedno drugog. U inostranstvu imamo potpuno drugačiji stil života. Ne znam kako bi se naši životi odvijali da smo ostali ovde – rekla je Snežana.

Lepa supruga proslavljenog sportiste otkrila je i da je na početku bilo dosta mešanja u njihov brak.

– Dragan je bio vrlo mlad i, naravno, bilo je mnogo onih koji su hteli da mu daju savet. Neki su verovatno bili i dobronamerni, ali to ne znači i da su bili najbolji. Kad smo otišli u inostranstvo, našli smo svoj mir. Posvetili smo se jedno drugom, kasnije deci i, eto, tako je i danas.

NE PROPUSTITE: Snežana Stojković: Presrećni smo zbog naše Anje, očekuju nas još dve proslave – u Francuskoj i Srbiji

Komentari (0)

Loading