Celebrity News

Anabela: Žalim i plačem za ćerkom, onom koja je nestala pre više godina

Anabela: Žalim i plačem za ćerkom, onom koja je nestala pre više godina

Anabela i Luna negovale su otvoren odnos pun poverenja i međusobne podrške, ali ulazak u rijaliti je promenio sve.

Pevačica Anabela Atijas i njena ćerka Luna Đogani negovale su otvoren odnos pun poverenja i međusobne podrške. Luna nije skrivala da joj je majka uvek bila uzor i oslonac, a Anabela je isticala kako je ponosna što je njena najstarija kćerka naučila da ne pravi greške kojima je ona bila sklona.

Pročitajte: Anabela Atijas neće da čuje za Lunu? Ne poznajem je!

Međutim, njihov odnos je poljuljan, pa su nakon brojnih rasprava koje smo imali priliku da gledamo, prekinule kontakt. Nekadašnja članica grupe "Fanki G" za " Premijeru" otkriva da se nije pomirila sa ćerkom.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anabela (@anabelci) дана 29. Авг 2019. у 2:05 PDT


Ne kajem se, ne kajem se zbog krupnih stvari koje su promenile tok života, mislim da su to iskušenja koja smo morali da prođemo, kako ko to gleda. Ja mislim da se sve dešava sa razlogom. Ništa se nije desilo (sa Lunom), nismo se pomirile. Želje i mogućnosti su različite, nikada neću reći da ne bih želela ali zavisi pod kojim okolnostima. Mislim da je sada trenutno ovako bolje, bez straha, tenzije, da pazimo šta ćemo reći.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Luna Djogani (@lunadjo21) дана 22. Авг 2020. у 4:56 PDT

Ja ne vidim sebe u njenom životu, mislim da je njoj lepo i bez mene, ako je tako, onda je ona na dobitku. Ja žalim za mojom kćerkom, često je i oplačem, ali onom mojom ćerkom koja je nestala pre više godina –  rekla je pevačica pa dodala da sada brine o druge dve ćerke, koje su krenule u školu.

 

Komentari (0)

Loading