Celebrity News

Sanja Kužet u Rovinju srela baš onog kome se najmanje nadala

Sanja Kužet u Rovinju srela baš onog kome se najmanje nadala

Sanja Kužet je pauzu od napornih snimanja iskoristila da sa porodicom uživa u avgustovskom suncu u Rovinju.

Lepa voditeljka je upravo tamo i proslavila svoj 37. rođendan kada joj se dogodio susret koji nije očekivala. Naime, ona je na jednom izletu srela kolegu Voju Nedeljkovića koji je bio u društvu supruge, te su zajedno proslavili Sanjin rođendan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 14. Авг 2020. у 2:26 PDT

Tako ja u Rovinju sa porodicom, ulazim na brodić, svi smo sa maskama i šeširima, ali se ne vidimo... U jednom trenutku jedna žena spušta masku i javlja mi se, a ja dve sekunde ne mogu da ukapiram ko je u pitanju,  kad ono Maja i Voja Nedeljković koji je u tom momentu sedeo pored nje. Tog dana je bio moj rođendan... Nismo se čuli niti znali da ćemo svi biti tu. Isto veče smo se dogovorili da odemo porodično na večeru i divno smo se proveli rekla je Sanja u Jutarnjem programu na "Prvoj" televiziji.

 Sanja Kužet tvrdi da je za njenu liniju zaslužna genetika, ali da ipak pazi šta jede

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sanja Kuzet (@sanja_kuzet) дана 27. Дец 2019. у 9:14 PST

Iako je oduvala 37 svećica na torti, Sanja izgleda besprekorno, a u jednom razgovoru za magazin "Story" otkrila je čega se odrekla u ishrani kako bi zadržala dobar izgled.

– Naravno, zaslužna je genetika, ali sam posle drugog porođaja shvatila da u tridest trećoj-četvrtoj, ukoliko ne povedem računa o namirnicama koje jedem, neću izgledati onako kako želim. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko volela. Nije baš da nikada ne svratim u pekaru, ali mi to više nije navika. Ne mislim da je sve to, samo po sebi loše, moja deca jedu peciva, ali vremenom vaš organizam počne drugačije da reaguje na neke stvari. Naučite i da ćete bez mnogo ugljenih hidrata lakše “izgurati” radni dan, jer znamo da od njih počne da nam se spava. Organizam šalje signale šta mu treba, a šta ne.

Komentari (0)

Loading