Celebrity News

Dom Anastasije Đurić: To je suprugov i moj prvi zajednički projekat, uložili smo mnogo ljubavi i energije

Dom Anastasije Đurić: To je suprugov i moj prvi zajednički projekat, uložili smo mnogo ljubavi i energije

Dom Anastasije Đurić je mesto u kom živi ljubav

Popularna blogerka Anastasija Đurić (32) u centar medijske pažnje dospela je prošle godine kada se porodila dva meseca pre predviđenog termina. Dve godine pre toga “instagram” zvezda pokušavala je da ostane u drugom stanju vantelesnom oplodnjom i nije bilo srećnije osobe od nje i njenog supruga, pravnika po zanimanju, kada im se želja ispunila. No, dva meseca pre predviđenog termina za porođaj Anastasija je prošla kroz najteži životni period. Vodenjak joj je pukao bez razloga, a njen naslednik Andrej proveo je potom tri nedelje u inkubatoru.

Diplomiranoj ekonomistkinji teško je pao boravak u bolnici, ali sve je to zaboravila kada je osam dana nakon porođaja prvi put videla sina. Blogerka se uselila u novi stan na Konjarniku u oktobru prošle godine kada je Andrej napunio pet meseci. Odmah su je privukli okolni parkovi i mnoštvo zelenih površina.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasija) дана 23. Авг 2020. у 4:00 PDT

Spontano se desilo da uzmemo baš ovaj stan, oduševljena sam lokacijom i brzo smo se navikli na nju, posebno uživamo u šetnji po kraju. Iako u planu imamo da se jednog dana opet odselimo, ovaj stan je polazna tačka – to je suprugov i moj prvi zajednički projekat, nešto naše, u što smo uložili mnogo ljubavi i energije. To osetim svaki put kada uđem u stan kaže na početku Anastasija Staša, kako joj je ime na “instagramu”.

Kako provodite leto u Srbiji s porodicom?

Trudimo se da izvučemo maksimum, često uživam na reci s prijateljima. Nedavno sam s porodicom obilazila neke divne gradove po Srbiji, gde, ukoliko ne izađeš iz hotela, osim nedostatka mora i ne primetiš da nisi u inostranstvu. Mada, i dalje se nadam da ćemo videti more ovoga leta.

Anastasija Đurić: Sve beauty trikove otkrila sam sama

Kupili ste ovaj stan pre nekoliko meseci i opremili ga po svom ukusu. Da li ste imali stručnu pomoć ili ste sami sa suprugom uredili enterijer?

Imam tu sreću da je moja drugarica Biljana arhitekta i ona mi je najviše pomogla. Bilo mi je simpatično kako smo krenule da osmišljavamo stan dok sam ja bila trudna, a ubrzo je i ona zatrudnela. Bile smo sjajan tim, bez obzira na hormone (smeh). Na kraju sam suprugu iz porodilišta slala slike nameštaja, gipsanih radova, dezena pločica, on je sve to sproveo u delo, i uspeli smo da opremimo stan ranije nego što smo planirali, jer je i beba došla ranije.

Koliko vam je bila bitna suprugova podrška dok ste prolazili patnju zbog prevremenog porođaja i činjenice da niste mogli da vidite sina osam dana?

Najteži momenat bio je kada smo, nakon što mi je skoro dva meseca pre termina pukao vodenjak, došli u bolnicu. Rekli su mi da tu moram da se oprostim od muža, što mi je veoma teško palo, jer nikada nisam bila u većoj neizvesnosti i trebalo mi je njegovo prisustvo. Ali, mi žene smo izuzetno jake i nema toga što ne možemo da podnesemo. I danas mi je teško kada pomislim da svog sina nisam videla toliko dugo nakon što sam ga rodila, ništa u životu mi nije više nedostajalo. Zato ga svakog dana toliko grlim i ljubim jer imamo mnogo da nadoknadimo. Najbitnije je da se sve dobro završilo.

Vaš suprug je pravnik, da li mu prija što ima poznatu suprugu i u kojoj meri?

Moj suprug generalno ne voli da se eksponira, i to razumem, ali mi je drago kada pristane da se fotografiše s nama. Ponosan je na mene i uvek mi daje "vetar u leđa".

Da li može lepo da se živi od posla blogerke u Srbiji?

Zavisi. Nije samo dovoljno da si "influenserka" i nisu uvek toliko bitne brojke. Imam tu sreću da radim sa skoro svim marketinškim i PR agencijama u Beogradu, da imam mnogo velikih klijenata u portfoliju i da biram s kim ću raditi. Srećna sam što sam veoma dugo u ovom poslu i mislim da je ugled važan. Zadovoljna sam svojom zaradom i presrećna što radim posao koji volim i koji me ispunjava.

Da li je i vama malo stao posao zbog pandemije?

Neke velike kampanje bile su otkazane, neke odložene, ali ko hoće da radi, za njega posla uvek ima.

Kako ste podneli sve što nam se dešava od marta?

Vanredno stanje nam je svima teško palo. Kao Strelac u horoskopu, volim slobodu i nije mi prijatno kad sam zatvorena. Dugo sam osećala kao da je ceo svet u nekom horor filmu, s toliko žrtava... Nešto što niko od nas nije mogao da zamisli. Ali nakon karantina bila sam inspirisana da smršam i da mi se dese još neke promene u životu. Uvek se vodim time da, i kada je najgore, treba naći snage i biti pozitivan. Panika nikuda ne vodi, ali treba biti oprezan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANASTASIJA DJURIC 💫 (@anastasija) дана 21. Авг 2020. у 11:10 PDT


Svojevremeno ste zbog poziva blogerke dali otkaz i napustili siguran posao. Koliko vam je tada bilo teško i da li vas je suprug podržao da krenete neizvesnim putem?

Suprug je zaslužan za to što sam se odlučila da ovaj posao bude moje jedino zanimanje, i to je bio pravi korak. Naravno, bilo je dosta situacija kada sam želela da odustanem, ali ako se potpuno daš nečemu i usmeriš svoju energiju na jednu stvar, rezultat bude najbolji. Otkad imam dete, moj posao jeste izazov, jer želim da se maksimalno kreativno izrazim i u toku jednog dana uradim mnogo toga, ali ne uspem svaki put u tome, jer Andrej je prioritet. Verovatno se mnoge mame suočavaju sa sličnim problemima, posebno kada je u pitanju posao kao moj gde radno vreme ne postoji. Ključ je u balansu, što priznajem, nekada nije nimalo lako.

Jedna ste od najboljih drugarica blogerke Zorane Jovanović. Da li se s njom savetujete ikada o poslu ili tokom vaših razgovora imate druge teme?

Posao kojim se bavim me je i spojio sa Zoranom. Naravno da pričamo o poslu i savetujemo jedna drugu, jer smo u istoj industriji. Mislim da je bitno da se žene međusobno podržavaju i budu kolegijalne.

Komentari (0)

Loading