Celebrity News

Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena: Sve ovo me čini zaista tužnim i praznim

Novak Đoković diskvalifikovan sa US opena: Sve ovo me čini zaista tužnim i praznim

Novak diskvalifikovan sa US opena! Organizator je doneo ovu odluku jer je naš teniser tokom prvog seta u meču protiv Pabla Karenja Buste lopticom pogodio linijskog sudiju. Iako to Đoković nije uradio namerno, posle većanja glavni sudija i supervizor odlučili su da ga diskvalifikuju.

 

Novak diskvalifikovan zbog jednog pogrešnog poteza

Dok internet gori zbog ove odluke sudija, Novak se oglasio na društvenim mrežama i istakao da mu je vrlo žao zbog svega što se dogodilo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 6. Сеп 2020. у 3:58 PDT


– Cela ova situacija čini me zaista tužnim i praznim. Proverio sam kako se oseća linijski sudija i prema informacijama koje sam dobio, oseća se dobro, hvala bogu. Njeno ime ne mogu da otkrijem zbog očuvanja njene privatnosti. Vrlo mi je žao što sam joj naneo takav stres. Nije bilo namerno. Bilo je pogrešno.

– Želim da ovo neprijatno iskustvo, diskvalifikaciju s turnira, pretvorim u važnu životnu lekciju kako bih nastavio da rastem i razvijam se kao čovek, ali i teniser. Izvinjavam se organizatorima US opena. Veoma sam zahvalan svom timu i porodici što mi pružaju snažnu podršku, kao i mojim navijačima jer su uvek uz mene. Hvala vam i žao mi je. Bio je ovo težak dan za sve.

Novak diskvalifikovan, a Jelena stala uz njega kao najveća podrška

Ubrzo nakon što se oglasio Novak i njegova supruga Jelena Đoković kratko i jasno je stavila do znanja da je uvek uz svog supruga.

– Zauvek uz tebe, amore! – napisala je kratko Jelena ispod njegove objave.

Pogledajte zašto je Novak diskvalifikovan

 

Komentari (0)

Loading