Celebrity News

Nataša Bekvalac: Ne žickaj problem da ti Bog ne pokaže kako postoji neka drugačija suza

Nataša Bekvalac: Ne žickaj problem da ti Bog ne pokaže kako postoji neka drugačija suza

Nataša Bekvalac probleme u životu shvata kao nove izazove s kojima treba da se uhvati ukoštac. I sama je imala brojne životne padove, koji su za nju bili samo sudbinske lekcije, pa je dalje nastavila jača i odlučnija da neće biti nesrećna, već radosna, šta god da joj život donese. Tako je i ekonomsku krizu koja je nastala usled pandemije koronavirusa dočekala bez stresa.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 4. Сеп 2020. у 12:42 PDT

Nataša Bekvalac probleme prihvata stoički

– To je bio jedan ogroman finansijski minus, ali veliki plus u srcu. Dobila sam ono što sam htela. Ima mnogo težih stvari u životu od toga da ne nastupaš i da ne pevaš. Ne volim da kukam, sve dok smo živi i zdravi, ne žickaj problem da ti Bog ne pokaže šta je problem, pa da vidiš kako postoji neka drugačija suza. Ja ne žickam problem, nego pokušavam da uživam u svemu što mi život donese. Uživala sam i u ovom periodu, nikad se neka velika dobra ne dešavaju iz predivnih situacija, nego uvek iz muke i teskobe. Spremna sam za sve što mi život donese – rekla je Nataša u emisiji „Ekskluzivno” i istakla da i te kako ima razloga za sreću i zadovoljstvo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 12. Авг 2020. у 11:50 PDT


– Svi se žale na tešku godinu, a ja kad pogledam, pravila sam koncert, punim 40 godina, ulazim u jednu zrelu, lepu fazu života gde se nadam da neću praviti ovakve greške, deca su mi divna, karijera ide uzlazno godinama, stvarno ne mogu da se žalim – istakla je pevačica u emisiji „Ekskluzivno”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva) дана 23. Јун 2020. у 1:18 PDT

Komentari (0)

Loading