Celebrity News

Jelena Karleuša opet izaziva: Erotika ili prst u oko modnim kritičarima? (foto)

Jelena Karleuša opet izaziva: Erotika ili prst u oko modnim kritičarima? (foto)

Stil Jelene Karleuše glavna je tema modnih kritičara. Osim znalaca koji komentarišu svaki njen potez, tu su i dame u Srbiji koje budno prate sve njene stajlinge. Od provokativnog preko damskog do ležernog, sve su to varijacije s kojima nas je Jelena oduševljavala tokom svoje karijere. Kao po običaju, novim pojavljivanjem sve je iznenadila.

Stil Jelene Karleuše - Nevina erotika

Jelena Karleuša pojavila se danas na snimanju novih emisija "Zvezda Granda" u neobičnom kompletu koji je privukao veliku pažnju. Helanke u kombinaciji sa provokativnim korsetom istakle su njene atribute, a aplikacija koja se našla na ovim komadima sve je ostavila u čudu. Ovako nešto do sad nije viđeno ni kod Kim Kardašijan.

Mala od skandala zna šta je neverbalna komunikacija. Ovog puta, bez izgovorene reči poslala je jaku poruku. Anđeli u nevinom, erotskom zagrljaju su tema ovog printa na pripijenom korsetu i helankama.

Spoj umetnosti, erotike i naglašenog seksepila mnoge će naterati na reakciju. Da li je ovo modni izbor koji će modni kritičari sa zadovoljstvom "spaliti na lomači" ili će ga pak pohvaliti?

Pitamo se koliko bi žena zaista imalo smelosti, hrabrosti, ali i želje da obuče ovako nešto?

NE PROPUSTITE: Pomorandža, lubenica, džins, perje: Jelena Karleuša u kupaćim kostimima kakve još niste videli

Stil Jelene Karleuše sa spektakularne proslave prikovao sve poglede

Njen stajling privukao je pažnju i na jučerašnjoj žurki Atine i Nike. Za spektakularnu proslavu, Jelena Karleuša izgledala je kao najskuplja lutka Barbika. U srebrnoj kombinaciji bila je najatraktivnija pojava ove večeri.

Osim njenog transcendentalnog izgleda, svu pažnju prisutnih ukrale su i ćerke Atina i Nika, koje su sa stilom proslavile 11. i 12. rođendan.

Koje poklone su dobile Jelenine mezimice, pogledajte na linku ispod...

NE PROPUSTITE: Ćerke Jelene Karleuše slave rođendan, ovo su spektakularni pokloni za mezimice!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Sep 8, 2020 at 11:17pm PDT

Komentari (0)

Loading