Celebrity News

Maskirana: Emina Jahović stigla u Beograd, šta je ovo obukla, gde je glamur? (FOTO)

Maskirana: Emina Jahović stigla u Beograd, šta je ovo obukla, gde je glamur? (FOTO)

Popularna pevačica Emina Jahović je nakon višemesećnog boravka u Turskoj konačno sletela u Beograd. Prelepa muzička zvezda pozdravila je foto-reportere vidno raspoložena, a svi su primetili i njen neobičan stajling.

Pevačica Emina Jahović - Konačno u prestonici, ležerna i nasmejana! 

Lepa pop zvezda Emina Jahović nije utekla radoznalim paparacima koji su joj i ovoga puta bili za petama. Bila je rapoložena i sveža, ali je zbog situacije s koronavirusom nosila masku preko lica. Osim toga, pevačica je bila u ležernom izdanju - bordo trenerka i bela majica ovog puta bili su njen odabir za putovanje, a ni na licu nije imala specijalno puno šminke.

Ono što su foto-repoprteri s fokusom uslikali bio je moderan sat i torba koja se u potpunosti uklopila s Emininim izborom nakita.

Pogledajte...

NE PROPUSTITE: Gubitak roditelja stvara neizlečive rane na srcu! Reči Emine Jahović kidaju dušu!

Pevačica Emina Jahović - Novi dečko još uvek tajna? 

Pre nekoliko nedelja, u javnost isplivala je vest da je Emina ponovo srećna u ljubavi. Nakon što se razvela od Mustafe Sandala, ali i višemesečnu vezu raskrstila sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, turski mediji preneli su da je pevačica uplovila u novu romansu.

Navodno, njen novi dečko je uspešni programer softvera, Ron Gurčaj. 

NE PROPUSTITE: Emina Jahović poslala snažnu poruku, a mnogi su se postideli! (foto)

Nije spremna da obelodani vezu? 

Majka dva prelepa sina, Javuza i Jamana, navodno još uvek nije spremna da obelodani vezu s IT stručnjakom. Iako se spekuliše da su u vezi malo više od mesec dana, Emina ipak želi da ovu romansu još malo zadrži u tajnosti. Međutim, to bi joj možda i pošlo od ruke da nije paparaca koji su ih, sasvim slučajno, uslikali su u jednom istanbulskom restoranu.

– Emina i Ron nisu spremni da se pojavljuju u javnosti, pa se još uvek kriju od svih. Često sede u jednom restoranu blizu njenog doma i deluju baš zaljubljeno. Ron dolazi kod nje kući, a upoznao se i sa njenim sinovima Jamanom i Javuzom – ispričao je neimenovani izvor za „Informer”.

Budući da je Emina danas pri pristizanju u Beograd bila izuzetno raspoložena i nasmejana, nagađa se da je zapravo Ron razlog njene neizmerne sreće.

A šta je razlog dolaska u Beograd, još uvek nismo saznali...

NE PROPUSTITE: Emina Jahović otkrila koja su to dva tajna ženska oružja! (foto)

Komentari (0)

Loading