Celebrity News

Šta ovo bi? Bredli Kuper i Irina Šajk ponovo u zagrljaju! (FOTO)

Šta ovo bi? Bredli Kuper i Irina Šajk ponovo u zagrljaju! (FOTO)

Iako je u svetskim medijima već nekoliko nedelja glavna vest da je supermodel pred nervnim slomom zbog nove veze njenog bivšeg verenika, od toga nema ništa. Bredli Kuper i Irina Šajk pre nekoliko dana viđeni su na Njujorškim ulicama u veoma dobrom raspoloženju.

Supermodel Irina Šajk - Vesela mama

Zanosna Ruskinja delovala je savršeno normalno i zadovoljno dok je prošle nedelje šetala njihovu trogodišnju naslednicu Leu, uprkos medijskoj bombi koja trese Holivud – da je Bredli potpuno izgubio glavu za bivšom suprugom Bena Afleka.

S glumicom Dženifer Garner junak filma Zvezda je rođena viđen je nekoliko puta u javnosti otkako je ona raskinula dvogodišnju vezu s Džonom Milerom, i šuška se da je zbog Dženifer potpuno zaboravio na Irinu Šajk.

Njeno raspoloženje potvdrile su i slike od pre nekoliko dana kada su ih paparaci uslikali u Njujorku, vidno raspoložene. Irina je kao i uvek šetala s ćerkicom Leom, a u jednom trenutku Brefli im se pridružio. Prisan zagrljaj bivših supružnika ostao je dokumentovan u ovim slikama.

PROČITAJTE: PROVOCIRA BIVŠEG MUŽA: Irina Šajk se skinula u minijaturni bikini i pokazala seksi telo (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRADLEY COOPER 💙 (@misterblueeyes12) on Sep 8, 2020 at 10:52am PDT

Supermodel Irina Šajk - Svi su mislili da je ljubomorna i ucveljena zbog Dženifer

Iako su inostrani mediji prenela da je Irina Šajk doživela agoniju kada je saznala da se njen bivši mota oko Dženifer Garner. 

Budući da to ipak nije tako, podsetite se kako su zvučale Irinine izjave nakon što je saznala za Bredovu novu ljubav.

Pročitajte: Otkriven pravi razlog zašto Lejdi Gaga i Bredli Kuper nisu uspeli

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @kimlerkimlerleee on Aug 12, 2020 at 6:20am PDT

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo. Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par – rekla je Irina nedavno, koju je i te kako uzdrmala činjenica da joj je bivši suprug srećan sa glumicom Dženifer Garner.

– Irina ne može da se pomiri sa činjenicom da je Bredli ponovo zaljubljen. Otkako ga je videla na plaži s njihovom ćerkom, u društvu Dženifer, počela je da plače, čak je morala da popije tabletu da se umiri –  govori izvor blizak jednoj od najepših žena na svetu za američke medije.

 

View this post on Instagram

 

September issue🤍 @voguerussia @paolakudacki @patrickmackieinsta @mashavoguerussia @georgisandev @jacobrozenberg @evaniefrausto

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Sep 5, 2020 at 5:34am PDT

Komentari (0)

Loading