Celebrity News

Selena Gomez: Kajem se zbog ove odluke

Selena Gomez: Kajem se zbog ove odluke

story

Selena Gomez je megazvezda, ali nema problem da prizna ono što bi većina prećutala. Pevačica ima tek 28 godina a postigla je ono o čemu mnogi sanjaju.

Iza nje su godine uspešne muzičke i glumačke karijere. Na holivudsku scenu stupila je kao tinejdžerka koja još nije imala izgrađene jasne stavove o tome šta hoće, a šta ne dolazi u obzir.

U novom razgovoru za magazin „Allure” prisetila se albuma „Revival” iz 2015. godine i ispričala kako je trpela veliki pritisak zbog kog je uradila stvari zbog kojih se kaje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана 9. Јан 2020. у 10:00 PST


– Pristajala sam na stvari koje mi nisu odgovarale i koje uopšte ne liče na mene. Pritiskali su me da izgledam starije, pa sam prelomila da treba da izgledam izazovnije, a jednostavno nisam takva osoba – rekla je 28-godišnjakinja.

Selena Gomez se proteklih godina borila s mnogim zdravstvenim problemima

Iako se činilo da joj je sve što poželi na dlanu, megazvezda je tokom proteklih godina vodila pravu borbu s depresijom. Tako je priznala i da je anksiozna i da zbog tog straha ne sme da pretražuje svoje ime na internetu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Selena Gomez (@selenagomez) дана 26. Јул 2019. у 12:00 PDT

Pročitajte: Ovo je fotografija za koju je Selena Gomez dobila neverovatnih 8 miliona lajkova

– Godinama to nisam radila, i iskreno još uvek ne mogu. Snažna sam u mnogim stvarima, ali to me uvek dotuče, preosetljiva sam na komentare javnosti – rekla je mlada zvezda koja je zbog zluradih komentara doživela nervni slom. Zato je nekoliko meseci provela na rehabilitaciji na odvikavanju od društvenih mreža.

 

Komentari (0)

Loading