Celebrity News

Vesna Dedić puca od seksepila i vozi opasan auto! (foto)

Vesna Dedić puca od seksepila i vozi opasan auto! (foto)

Iako nemamo često prilike da je vidimo kako se voza u skupim automobilima, auto Vesne Dedić danas je ukrao svu pažnju. Osim skupocenog džipa koji poseduje, autorka i voditeljka emisije "Balkanskom ulicom" viđena je danas ispred studija "Nova S" u seksi, letnjem izdanju.

Auto Vesne Dedić ukrao svu pažnju, ali njena zavidna linije sve je šokirala

Iako je poznata po izuzetno dobrom izgledu, Vesna Dedić na pragu šeste decenije, današnjim izgledom postidela je i mnogo mlađe koleginice.

Ona je istakla tanak struk, negovanu kožu i savršen dekolte, a njen osmeh govorio je da živi život prepun divnih i lepih trenutaka.

Crni top sakrivao je njene bujne grudi veoma svedeno i smerno, ali se bez obzira na to, nazirao se i struk koji nije imao ni gram viška.

Auto Vesne Dedić - spisateljica oštroumnog jezika, boemskog duha i nadasve stamenog karaktera krade svu pažnju i drugim sporednim stvarima

Vesna svu raskoš ovog automobila nosi tako nonšalantno poput priveska na ključu. Nema sumnje - koliko god da su luksuzne ove kočije ona svojom unutrašnjom lepotom i epitetom obrazovane žene guta sve što se meri kovanicama.

Radoznalo oko fotografa zabeležilo je i momenat kada je Vesna izlazila iz svog belog džipa, pa iako do sada nije bilo poznato šta popularna dama poseduje u svom voznom parku, sada je jasno.

Izgleda da Vesna kod automobila bira isto ono što i kod muškaraca - snagu i sigurnost.

NE PROPUSTITE:  Vesna Dedić nikad ogorčenija – Trpim uvrede i prozivke

Poznata kao veliki hedonista i verni prijatlej, što je nekoliko puta potvrdila i njena najbolje prijateljica Sanja Marinković, za magazin "Story" rekla je da joj je jednako važno da bude poslovno i ljubavno ispunjena. Važno joj je kome poklanja svoje vreme, a o problemima i prevazilaženju istog uvek priča sa pomenutom autorkom emisije "Magazin IN".

– Meni je sve uvek važno. Nikada ništa ne radim, niti s bilo kim provodim vreme, a da mi to nešto ili taj neko nisu mnogo važni. Prezirem reči „onako“, „solidno“, „prosečno“. Biću iskrena i priznati: nikada me uspeh emisije ili uspeh romana nije učinio onoliko srećnom kao kada se osećam voljenom u nečijem naručju.

PROČITAJTE: Vesna Dedić – Žalim što nisam rodila još dvoje dece

- Sa Sanjom pričam uvek kada imam neki problem u životu, analiziram ga i pokušavamo zajedno da nađemo način da ga prevaziđem. Kada donosim odluke, ne pričam joj ništa jer ja sve sečem sekirom, bez obzira na posledice i ne volim kada mi kaže “razmisli još malo, da li je pametno”. Uvek za sve imam njenu podršku, pa tako i ovoga puta, jer ona me bar dovoljno dobro poznaje da zna da mi svaka promena prija.

Osim Sanje velika podrška i prijatelj joj je ćerka Lenka, zbog koje je spremna da bude odvažna i hrabra i kao majka.

– Lenka je jedina koja snosi posledice svih mojih odluka. Mi smo tim, a tim je kada ja čuvam tebe, a ti mene. Tako ona kaže. Ja sam je vaspitavala tako što joj nisam ukazivala na ono što ne sme u životu, već na sve ono što može i to ne samo rečima već i primerima. Mislim da me najviše voli kada sam hrabra i odvažna, nežna i iskrena pa, eto, pokušavam i na taj način da zaslužim njenu ljubav.

NE PROPUSTITE: Vesna Dedić iskreno: Božanska plemenitost je usvojiti dete, žao mi je što ja nisam mogla!

Komentari (0)

Loading