Celebrity News

Kristina Perić za "Story": Brak me je promenio

Kristina Perić za "Story": Brak me je promenio

story

Kristina Perić imala je čast da sarađuje sa brendom “Victoria’s secret” sa suprugom je nedavno doputovala u rodni Beograd, a u intervjuu za Story otkriva tajne svoje uspešne karijera, kao i kako na nju utiče život u Los Anđelesu

Manekenki Kristini Perić Đurđević (24) prvi susret s modelingom ostavio je gorak ukus u ustima. Imala je svega 14 godina kada joj je vrlo grubo saopšteno da nema predispozicije za taj posao, te da bi bilo najbolje da odustane i pronađe se u drugoj oblasti. Svakoj drugoj tinejdžerki ta konstatacija značila bi poraz i ozbiljno bi poljuljala njeno samopouzdanje, ali ne i Kristini. 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KRISTINA PERIĆ ĐURĐEVIĆ (@kristinaperic26) дана 18. Мар 2020. у 2:32 PDT


Dok se mnogi šale da je ispunila, većini nedostižan, američki san, ona za "Story" otkriva da zapravo tu nema mnogo sjaja i glamura te da vodi život jedne sasvim obične devojke, koja voli da kuva i do posla se vozi metroom.

Da li je istina da vam se, nakon što ste stekli reputaciju i postali jedan od angažovanijih modela s našeg podneblja, dešavalo da u pet dana radite na tri kontinenta?

– Jeste, bio je to baš naporan period. Jednom mi se čak dogodilo da sam se probudila u malom mestu u Turskoj i nisam znala gde se nalazim. Od brojnih putovanja, pakovanja i raspakivanja potpuno sam blokirala. Polako sam otišla do prozora i oslušnula kojim jezikom meštani govore i u sekundi mi se sve vratilo. To su posledice vrlo zahtevnog tempa, koji mi sada tokom koronavirusa mnogo nedostaje.

Nakon venčanja u maju prošle godine, odlučili ste da zajedno otputujete u Los Anđeles i tamo iznova započnete život. Ume li Damir u trenucima prepiranja da vam zameri što je zbog vas i vaše karijere morao sve ovde da napusti? 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KRISTINA PERIĆ ĐURĐEVIĆ (@kristinaperic26) дана 6. Јул 2020. у 1:28 PDT


– Ne, on je veoma zavoleo Los Anđeles, stekao je nove prijatelje, dok je i sa starima sve vreme u kontaktu. Svaka dva-tri meseca dolazimo u Srbiju, tako da nam prekookeanska udaljenost nikada nije bila, niti će nam biti problem. Brak je, uostalom, povremeno odricanje od sopstvenih želja, kompromis i prihvatanje partnera sa svim njegovim vrlinama i manama. Damir i ja smo se zabavljali dve godine pre nego što smo se venčali, čak smo neko vreme i živeli zajedno, ali smo ulaskom u brak shvatili da smo tek na pola puta do potpunog upoznavanja. Stalno učimo jedno od drugog i jedno o drugome. 

– Jesam i gotovo sve znam da pripremam, a najbolje grašak. Pretpostavlja se da smo mi manekenke prinuđene da se pridržavamo strogog režima ishrane, ali u mom slučaju to nije tako. Jedem sve, od paste, preko palačinki, do pica i pijem koka-kolu. Naravno, sve u granicama normale. Pre izvesnog vremena počela sam i da treniram, ali ne toliko zbog kilaže već zbog zdrave psihe. Zahvaljujući napornom vežbanju tri puta nedeljno lakše se nosim sa sobom, okruženjem, poslom

 

Ceo intervju sa Kristinom Perić pročitajte u najnovijem broju magazina „STORY“ koji je u prodaji do 15. septembra! 

 

Komentari (0)

Loading