Celebrity News

Dženifer Garner odbrusila: Imam 48 godina, troje dece, i ne nameravam da budem trudna opet

Dženifer Garner odbrusila: Imam 48 godina, troje dece, i ne nameravam da budem trudna opet

Dženifer Garner je majka troje dece, a o tome da li planira da proširuje porodicu odgovorila je jednom fanu na "Instagramu" .

Naime, holivudska glumica objavila je video sa porodične farme u kom se pojavljuje u kombinezonu od džinsa. Taj modni izbor asocirao je jednog obožavaoca na trudnoću, pa se nije libio da upita glumicu da li je u drugm stanju. Ona je pitanjm bila šokirana, te mu je oštro odgovorila.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Sep 10, 2020 at 11:57am PDT

- Imam 48 godina i troje zdrave dece, i ne, nisam trudna niti ikad više nameravam da budem  - kratko i jasno je Dženifer  odbrusila znatiželjniku.

Dženifer Garner iz braka sa glumcem Benom Aflekom ima troje dece

Bivši glumački par ima ćerke Vajolet (14) i Serafin (11) i sina Samjuela (8), i nakon razvoda dobili su zajedničko starateljstvo. Glumica je jednom prilikom otkrila da ima neobičnu tehniku za vaspitanje.

Omiljenu holivudsku glumicu, 48-godišnju Dženifer Garner, oduševila je knjiga “Yes Day” (“Da” dan), zbog čijih su saveta njena deca još srećnija.

– Pre više godina počela sam ćerki da čitam knjigu “Yes Day” , nakon čega je znala da kaže: “Sanjam o tom danu”, zbog čega sam odlučila i da ga uvedem – objasnila je glumica.

Pročitajte:U njihovom slučaju ni razvod nije lek-Bivši supružnici „uhvaćeni“ kako nasred ulice urlaju jedno na drugo!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Mar 11, 2020 at 5:29pm PDT

Reč je o jednom danu u godini kad je deci dozvoljeno gotovo sve i kad im se ne sme reći “ne”.

– Postavila sam neka pravila. Nema kupovanja stvari. Premda znamo da kupimo srećke ili nešto malo što inače ne bih kupila. To radimo svake godine i uvek rade nešto na šta me inače ne bi nagovorili. Jedu sladoled za doručak. Grade ‘tvrđavu’ u kući. Ostaju dugo budni… – objasnila je Dženifer.

 

Komentari (0)

Loading