Celebrity News

Tanja Savić: Sinovi su smisao njenog života i spremna je na sve da ih vrati

Tanja Savić: Sinovi su smisao njenog života i spremna je na sve da ih vrati

story

Tanja Savić- sinovi su centar njenog sveta i spremna je na sve da ih vrati

Pevačica prolazi kroz najteži životni period jer je njen suprug Dušan Jovančević tik pred Uskrs odveo njihove sinove Maksima i Đorđa u Australiju, te ona ne može da ih vidi. Borba još uvek zakonitih supružnika je mučna i teška, a Tanjina bol nikoga nije ostavila ravnodušnim. Podršku su joj pružile brojne koleginice: Seka Aleksić, Milica Pavlović i Slavica Ćukteraš... a njena porodica joj zdušno pomaže da istraje u svom cilju  i vrati sinove.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Jun 12, 2020 at 7:24am PDT

- Porodica nije više mogla da gleda Tanju kako se muči i svakodnevno plače! Odlučili su da joj pomognu da prodaju sve što je u njihovom vlasništvu da bi ona platila tužbe i advokate i vratila decu kući! Imali su neko parče zemlje u Radincu i stavili su ga u oglas, ubrzo se javio kupac i prodali su zemlju za 10.000 evra da bi Tanja pokrila osnovne troškove - govori izvor za "Srpski telegraf".

Tanji je navela da je Dušan odneo i njenu ušteđevinu u Australiju, i sada je zahvalna što joj je porodica pomogla da angažuje najbolje advokate u Australiji

Tanja Savić je u iskrenoj ispovesti za magazin „Hello!” priznala da se boji da je Dušan loše uticao na sinove i pridobio ih na svoju stranu.

‒ Naravno, jer je dečacima jako važna očinska figura. Tata im je uzor, a ne možete od nekoga ko ima deset godina očekivati da realno proceni situaciju. Doduše, kad su malo porasli, bezbroj puta su mu i oni govorili: „Nemoj, tata, da piješ”. Obećao bi da neće, ali reč je držao do prve prilike. Situaciju je otežavalo to što je Dušan, kad se naljuti, vrlo naprasit. Mislim da sve žene koje su bar neko vreme provele sa čovekom sklonom alkoholu znaju o čemu govorim. On ne shvata da, hteli ili ne, roditelji prave model ponašanja koji deca podsvesno usvajaju. Ne želim da se njih dvojica jednog dana tako ponašaju prema suprugama. Hoću da to sprečim, ako već nije kasno.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 3. Мај 2019. у 8:44 PDT

Da li su roditelji, sestra, prijatelji ili saradnici pokušavali da vam otvore oči?

‒ Svi su mi skretali pažnju još na početku naše veze, jer je i tada pio. Umeo je da kod mene dođe pijan, a ja sam naivno verovala da je tužan, pa utehu traži u alkoholu. Kako je vreme prolazilo, na neki način uspeo je da uđe pod kožu ljudima iz mog okruženja. Mnogi moji prijatelji okrenuli su mi leđa, a neki su mu čak pomogli pri ovom odlasku u Australiju. Možete da zamislite koliku moć ima. ‒ rekla je Tanja, a šta je o celoj situaciji kazao njen suprug pročitajte OVDE.

 

 

Komentari (0)

Loading