Celebrity News

Lepota joj nije donela sreću: Zanosna Fahrije Evdžen na pragu ljubavnog kraha

Lepota joj nije donela sreću: Zanosna Fahrije Evdžen na pragu ljubavnog kraha

Fahrije i Burak ne mogu da reše bračne nesuglasice!

Po visini honorara koje dobijaju, turske glumice se polako približavaju holivudskim koleginicama, ali po lepoti im svakako beže za nekoliko koraka. One su egzotične i zavodljive, krasi ih draž vanvremenske lepote.

Da sve navedeno nije dovoljno za sreću, dokazuju i turska lepotica Fahrije Evdžen, koja je poslednjih dana u centru pažnje zbog sve češćih glasina o razvodu.

Vezu su krunisali brakom 2017. nakon četiri godine zabavljanja

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Jun 29, 2020 at 7:28am PDT

Naime, turski mediji bruje o tome da je njen brak sa Burakom Ozdživitom definitivno gotov. Naime, glumica je zapala u depresiju posle smrti oca, koji se dugo borio sa kancerom želuca.

Čuveni "Bali-beg" je želeo da joj pomogne i preuzeo je brigu o sinu, ali ona nije poslušala predlog supruga o poseti psihologu.  Međutim, najveći problem najlepšeg para Turske, kako ih često nazivaju, je vaspitanje njihovog sina. Kako izvor blizak paru tvrdi, njih dvoje nemaju isti pogled na odgoj deteta, zbog čega su vrlo često u sukobu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on Aug 22, 2020 at 2:23am PDT

Upućeni tvrde da je Burak na ivici strpljenja, iako voli svoju suprugu više nema snage da se bori sa njenim lošim raspoloženjima. Međutim, Fahrije je spremna na sve da zadrži supruga, pa je rešila i da pauzira sa povratkom na scenu

Komentari (0)

Loading