Celebrity News

Ovako je Dženifer Aniston reagovala na novu vezu Breda Pita

Ovako je Dženifer Aniston reagovala na novu vezu Breda Pita

Dženifer Aniston – Bred joj ponovo slomio srce

Holivudska miljenica Dženifer Aniston dokaz je da popularnost i slava nisu garant za sreću, posebno u ljubavi. Njen brak sa Bredom Pitom završio se na najbolniji način za nju. Bila je ostavljena zbog druge žene, fatalne koleginice Anđeline Džoli.

Ljubav Breda i Anđeline nije opstala, a mnogi obožavaoci su se ponadali da će se Bred vratiti svojoj prvoj ljubavi. Ipak, svaka nada je izgubljena kada je Bred snimljen s novom devojkom, 27-godišnjom Nemicom Nikol Poturalski. Ova vest posebno je pogodila njegove bivše supruge, a čini se Dženifer ponajviše.

Dženifer slomljena – oseća se iskorišćenom

Naime, kako je ispričao neimenovani izvor za „National Enquirer”, kada je čula kako je njena velika ljubav ponovo zaljubljena, i to u gotovo tri decenije mlađu manekenku, Dženifer se u potpunosti slomila.

– Ovo ju je dotuklo. Provela je nekoliko meseci tešeći Breda nakon razvoda i pomažući mu u celom procesu oko starateljstva nad decom. Njih dvoje su se zbližili i mislila je da su konačno na dobrom putu ka obnavljanju romanse – ispričao je izvor, dodajući kako se glumica zbog svega oseća iskorišćenom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Коммерсантъ Стиль (@kommersant_style) on Aug 27, 2020 at 3:19am PDT

Nikol Poturalski je izazvala pravu pometnju i to zbog neverovatne sličnosti s ruskom lepoticom Irinom Šajk. Međutim, fizički izgled je najmanje intrigantan kada govorimo o ovoj lepotici. Ona je u „otvorenom braku” sa 68-godišnjim Rolandom Marijem, ugostiteljem iz Berlina s kojim ima sedmogodišnjeg sina Emila.

Komentari (0)

Loading