Celebrity News

Dragana Džajić uživa sa sinom: Najlepše je biti mama (foto)

Dragana Džajić uživa sa sinom: Najlepše je biti mama (foto)

Dragana Džajić – sin je centar njenog sveta

Otkako se rodio, maleni Vid je postao centar sveta dizajnerke Dragane Džajić i njenog supruga Miloša Ivanovića. Novopečeni roditelji ne odvajaju se od sina, a ćerka fudbalske legende Dragana Džajića ističe da se namučila da dobije dete te da joj je svaki minut sa njim dragocen.

– Obožavamo da se šetamo, a omiljeni deo dana nam je kada sina stavimo na naš krevet. Mazimo se, golicamo ga i uživamo u njegovom osmehu. Nije što je moj, ali Vid je beba kakva se samo poželeti može. Uvek je lepo raspoložen i lako mu je ugoditi. Naravno, sad je u tom uzrastu kada mu je potrebna pažnja – rekla je nedavno Dragana za naš magazin, istakavši da ju je rođenje sina učinilo emotivnijom.

Da joj majčinstvo i te kako prija, dokazuje njen besprekoran izgled. Dragana sija jače nego ikada, a najnovija fotografija s Vidom pokazuje da se njih dvoje odlično provode zajedno.

Dragana Džajić – sin joj potpuno promenio pogled na život

 Saveti baka i deka u vaspitanju sina su dobrodošli jer smatra da su i ona i njen suprug vaspitani na pravi način.

– Budući da smo Miloš i ja izrasli u dobre ljude, kod Vida ćemo primenjivati način vaspitavanja naših roditelja. Vodićemo računa da izraste u pravičnog i kvalitetnog čoveka. Da ima poštovanja prema drugima, ali i samopoštovanja, što je veoma važno za izgradnju jedne ličnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic_) on May 16, 2020 at 1:17pm PDT

– Takođe, učićemo ga da ima stav, da se bori za sebe, ali i da bude vredan i ispravan, kakvi god da su izazovi ispred njega. Neverovatno je to, ali po rođenju deteta u svakome od nas probudi se odgovornost koju do tog momenta nismo posedovali jer je pred nama zadatak da ga izvedemo na pravi put.

Komentari (0)

Loading