Celebrity News

Kaća Živković je unikat: Danas sve devojke isto izgledaju!

Kaća Živković je unikat: Danas sve devojke isto izgledaju!

Katarina Živković izgled koji je besprekoran duguje napornim vežbama u teretani

Pevačica Katarina Živković već je duži niz godina na javnoj sceni. Upoznali smo je u takmičenju „Zvezde Granda”, nakon čega je započela uspešnu muzičku karijeru. Ona je još jedan dokaz da žene, ukoliko brinu o svom izgledu, s godinama dobijaju na atraktivnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jul 10, 2020 at 1:26pm PDT

Katarina Živković počela je da vežba u teretani na nagovor bivšeg dečka i drugarice, kako je rekla jednom prilikom. Brzo je postala zavisna od ove rekreacije, pa treninge nikada ne preskače. Iako mnogo polaže na svoj izgled, ne dopada joj se što danas sve devojke liče jedna na drugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jul 31, 2020 at 10:57am PDT

Katarina izgleda savršeno, ali pred kamerama „Monda” osudila je devojke koje, po njenim rečima, izgledaju identično, kao da su skicirane, ističući da ne voli kada je stavljaju u koš s njima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official) on Jul 24, 2020 at 5:55am PDT

– Možete da okrenete bilo koji kanal i videćete da svaka druga devojka izgleda identično kao treća, kao četvrta, jer su iste. Mene napadaju za nešto što je neko, ko se isto bavi mojim poslom i javna je ličnost, radio to pedeset puta više, a nju kategorišu kao majku prirodu. Savetovala bih te koji komentarišu da se uhvate malo teretane, jer ja ne izlazim iz teretane.

Komentari (0)

Loading