Celebrity News

Princ Hari proslavlja 36. rođendan,a kakvu poruku krije čestitka brata Vilijama i Kejt?

Princ Hari proslavlja 36. rođendan,a kakvu poruku krije čestitka brata Vilijama i Kejt?

Vojvoda od Saseksa proslavlja 36. rođendan u svom novom domu u Los Anđelesu, a njegova porodica nije zaboravila ovaj važan dan. Ipak, kako se čini, u čestitkama su izuzeli Megan, pa sudeći po tome, deluje da odnos izmedju Harijeve porodice i supruge nisu izglađeni

Iako bi Hari voleo da u svom domu ugleda članove svoje porodice, koji su zbog strogih mera prouzrokovanih pandemijom korona virusa sprečeni da dođu, društvo će mu, kao i obično,  praviti tašta. Majka Megan Markl Dorija Regland, koja trenutno živi u Los Anđelesu, doputovaće kod ćerke i zeta kako bi Hariju poželela srećan rođendan.

Iako su mnogi, u duhu napisa o sukobu kraljevske porodice i vojvode i vojvotkinje od Saseksa, očekivali da će rođendanske čestitke izostati, čestitka je stigla sa zvaničnog profila kraljevske porodice na „Instagramu“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on Sep 15, 2020 at 12:00am PDT


– Želimo vojvodi od Saseksa  srećan rođendan! – piše uz fotografiju, na kojoj Hari, sa širokim osmehom, razgovara sa svojom bakom.

Princ Hari slavi Rođendan - Čestitka Vilijama i Kejt krije poruku?

Čestitka je ubrzo stigla i iz Kensingtonske palate, a duhovita fotografija Harija, Kejt i Vilijama, koji trče, poslužila je kao rođendanska.

– Danas želimo veoma srećan rođendan princu Hariju, napisali su oni na svom „Instagramu“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on Sep 15, 2020 at 12:01am PDT

Fotografija: Megan i Hari na predivan način obeležili sećanje na Lejdi Di

Fotografiju je ispratilo nekoliko komentara o Meganinom odsustvu sa fotografije, pa su samim tim dali povoda da se posumnja da je ona pravi razlog porodičnog sukoba.

 

Komentari (0)

Loading