Celebrity News

Šabanov sin ponovo ostavljen? Mihajlo nema sreće u ljubavi, raskid u najgorem trenutku

Šabanov sin ponovo ostavljen? Mihajlo nema sreće u ljubavi, raskid u najgorem trenutku

Sin Šabana Šaulića, Mihajlo, čini se da nema sreće u emotivnim vezama.   Dugogodišnja ljubav s Danijelom Mandić, koja je trebalo da bude krunisana brakom, završila se iznenada, bar za javnost.

Danijela i Mihajlo planirali su svadbu u julu 2019. godine, međutim, tragična smrt njegovog oca koji je nastradao u Nemačkoj, promenila je planove. Iako je Danijela bila podrška Mihajlu u teškom periodu kada je ostao bez svog životnog oslonca, ipak su se rastali.

‒ Zajedno su doneli odluku da raskinu veridbu i odvojeno nastave život. Naprosto, među njima je došlo do razilaženja u određenim željama, a i različitih su karaktera. Trudili su se da to sve prevaziđu, ali jednostavno nije išlo ‒ rekao je izvor za „Informer”.

Ubrzo nakon vesti o raskidu, stigla je i lepa vest da je Mihajlo Šaulić u vezi s poznatom pevačicom.

Nakon što je veridba raskinuta, šuškalo se da je Mihajlo sreću našao pokraj atraktivne pevačice Aleksandre Mladenović. Iako ni jedno ni drugo vezu nisu niti potvrdili niti demantovali, kada je Aleksandra među prvima došla na Mihajlov rođendan, mnogi su to shvatili kao svojevrsnu potvrdu njihove veze.

Tom prilikom i Mihajlova sestra Ilda nagovestila je da je Aleksandra zaista Mihajlova devojka.

‒ Šuška se, šuška… ‒ rekla je tada Ilda.

Ipak, ni ova ljubav Šabanovog sina nema srećan kraj. Kako navodi izvor blizak paru, posle nekoliko meseci njoj je ipak došao kraj.

‒ S vremenom su shvatili da im se razmišljanja i stavovi razlikuju, te su posle nekoliko meseci odlučili da stave tačku na vezu. Smatrali su da je tako najbolje za oboje, da neko vreme budu sami, te da vide hoće li udaljenost učiniti da se ponovo vežu ili će ipak prekinuti svaki kontakt ‒ ispričao je za „Blic” izvor blizak paru.

Pošto Aleksandra i Mihajlo za medije nisu komentarisali da su započeli vezu, ostali su dosledni u ćutanju, pa se nisu oglašavali ni u vezi sa završetkom. Priče da je upravo Aleksandra rešila da prekine vezu zbog toga ostaju samo na nivou nagađanja.

Komentari (0)

Loading