Celebrity News

Natašin pristup roditeljstvu iznenadio sve: Deca se ne vaspitavaju tako što ih teramo da nas slušaju

Natašin pristup roditeljstvu iznenadio sve: Deca se ne vaspitavaju tako što ih teramo da nas slušaju

Nataša Bekvalac – ćerke Hana i Katja su centar njenog sveta

 

Nataša Bekvalac je na pragu jubilarnog, četrdesetog rođendana, a sa zadovoljstvom može da se osvrne na godine iza sebe. Postigla je puno, ali svojim najvećim uspehom smatra svoje ćerke Hanu i Katju. Za njih je spremna da uradi apsolutno sve, a kako ih sama podiže i vaspitava, utoliko je njena odgovornost kao majke još veća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Feb 24, 2020 at 7:07am PST

Pročitajte: Nataša Bekvalac spremna za novo poglavlje - Zbog ćerki donela veliku odluku

– Roditeljstvo je samo po sebi najveći izazov, ma koliko da imamo iskustva, nikada nismo naučeni kako biti dobar, savršen roditelj. Svakako da niko od nas to nije. Pošto recept ne postoji, ja svoju decu samo bezuslovno volim i živim s njih dve u ljubavi i slobodi. Deca se ne vaspitavaju tako što nas slušaju, već tako što nas gledaju. Ako tokom života gledaju samo ljubav, nežnost i razumevanje, onda samo mogu da izrastu u srećne devojke i sutra mlade žene – rekla je Nataša za „Blic” i istakla da su ćerke te od kojih uči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jan 5, 2020 at 9:16am PST

Pročitajte: Nakon drame oglasila se Nataša Bekvalac: Dugo mi je trebalo da prevaziđem strah!

 

– Od obe svoje ćerke učim svakodnevno, o svakoj temi koju možete da zamislite. Mislim da sa svojom starijom ćerkom imam lep i dubok odnos, a upravo zato što je tako, sigurna sam da postoje i teme o kojima ne priča sa mnom, koje deli samo s drugaricama, tetkama i sestrama. To je normalno i za mene nije poražavajuće – ističe Nata.

Komentari (0)

Loading