Celebrity News

Posle mnogo vremena: Šta je razlog nasmejanih lica Gordane i Ilde Šaulić?

Posle mnogo vremena: Šta je razlog nasmejanih lica Gordane i Ilde Šaulić?

 

Gordana i Ilda Šaulić na reviji Saše Milojkovića

 

Februar 2019. godine zauvek je promenio život porodice Šaulić. Tog dana u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao je kralj narodne muzike Šaban Šaulić i u neverici ostavio brojne obožavaoce i prijatelje, a svoju porodicu – ćerke Ildu i Sanelu, sina Mihajla i suprugu Gordanu – neutešnom.

I dok su Šabanovi naslednici nastavili sa svojim životom, njegova udovica Gordana jednostavno nije mogla dalje. Povukla se iz javnosti jer, kako je naglasila u intervjuu za magazin „Hello!”, utehu nikako nije uspevala da pronađe.

Pročitajte: U čast oca Šabana: Evo šta će Ilda Šaulić uraditi s njegovom rodnom kućom!

Godana i Šaban Šaulić bili su u braku 43 godine

– Zaista imam osećaj da sam ispočetka morala da učim da dišem, da hodam, da govorim… U tim trenucima prosto morate da postavite odbrambeni mehanizam da biste sve podneli i preživeli. I ja sam odabrala da verujem da on nije otišao. Za mene je on na putu, s kog će se vratiti jednog dana. Upravo to mi je, uz svu podršku koju imam od porodice i prijatelja, davalo i daje snagu da svakog novog dana ustanem i idem dalje… Čekajući trenutak kada ćemo se opet sresti – rekla je tada Goca, a sada je, na nagovor ćerke Ilde i sina Mihajla koji je nedavno raskinuo emotivnu vezu, rešila da se pojavi na jednom gradskom događaju.

Pročitajte: Šabanov sin ponovo ostavljen? Mihajlo nema sreće u ljubavi, raskid u najgorem trenutku

 

 

Nasmejana Goca pojavila se sa ćerkom i sinom na modnoj reviji dizajnera Saše Milojkovića, a mnogi su bili oduševljeni što je vide i što je smogla snage da nastavi dalje.

 

Komentari (0)

Loading