Celebrity News

Jelena Janković zaljubljena: Ko je uspeo da osvoji srce teniserke posle dugo vremena?

Jelena Janković zaljubljena: Ko je uspeo da osvoji srce teniserke posle dugo vremena?

story

Jelena Janković zaljubljena - dokaz da se sreća pojavljuje tamo gde je najmanje očekujete.

Ono što je moglo da se ispostavi kao najnovija zdravstvena drama u njenoj turbulentnoj takmičarskoj karijeri, za Jelenu Janković (35) pokazalo se kao dokaz da se sreća pojavljuje tamo gde je najmanje očekujete.

Naime, poznata teniserka, nakon više od tri godine pauze zbog višestrukih sportskih povreda, pojavila se minulog leta na “Adrija turu” u Beogradu, ali umesto radovanja činjenici da se njenim mukama sa zdravljem primakao kraj, dogodila se eksplozija koronavirusa među igračima zbog čega je ponovo morala da potraži pomoć lekara.

Zaputila se u jednu privatnu beogradsku bolnicu i dok je verovatno razmišljala o tome kada će konačno moći da se skrasi, ukazala se upravo takva prilika ali na potpuno drugom životnom polju. Baš u bolnici čini se da je pronašla novu ljubav i kao da su istog trena sve druge brige, pa i zdravstvene, pale u drugi plan.

“Kao na filmu”, neko bi rekao, ali ljubavna priča između nje i doktora Branka Baraća tekla je upravo tako. Posle prvog susreta u bolnici, kako su preneli domaći mediji, njihov odnos počeo je sve intenzivnije i lakše da se odvija, ali budući da je tada još trajao karantin, kao da je njegovo okončanje još više rasplamsalo događanja i vezu podiglo na novi nivo.

Postali su praktično nerazdvojni, a često su mogli biti viđeni kako zajedno uživaju u elitnim beogradskim restoranima. Činilo se u tim trenucima da čak i ne žele da sakriju naklonost koju gaje jedno prema drugom, pa su razmenjivali nežnosti pred prolaznicima i drugim gostima restorana.

Pozvali smo Jelenu u nadi da će moći nešto detaljnije da ispriča o novoj ljubavnoj romansi, ali kratko je poručila da ovo nije vreme za izjave tim povodom. Da je vreme za nove lepe momente na emotivnom planu, međutim, čini se da svakako jeste. Prema onome što znamo, Jelena i Branko danas su u ozbiljnoj vezi.

Sve o ljubavnoj priči Jelene Janković pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 16. septembra

Komentari (0)

Loading