Celebrity News

Bivša supruga Donalda Trampa oplelela po Melaniji: Nisam sigurna da je dorasla ulozi prve dame

Bivša supruga Donalda Trampa oplelela po Melaniji: Nisam sigurna da je dorasla ulozi prve dame

story

Bivša supruga predsednika Sjedinjenih Američkih država, Donalda Trampa, u jednom od retkih intervjua odlučila je da ispriča sve o odnosu sa bivšim mužem, ali i o prvoj dami, Melaniji Tramp. Ivana Tramp od Donalda se razvela davne 1992. godine, ali je sa njim i danas u korektnim odnosima zbog ćerke Ivanke.

Ivana Tramp veoma je ponosna na Ivanku, koja radi kao savetnica svog oca, a ponosna majka ističe da svoju ćerku jednog dana vidi na poziciji prve američke predsednice.

- Ona je u Beloj kući svakodnevno. Svakog dana je uz oca i zna sve što se oko njega događa. Mislim da bi definitivno jednog dana mogla da postane prva žena predsednik. Prepametna je, lepa i svesna. - ističe Ivana.

Pročitajte: Melanija i Donald Tramp: U kandžama lošeg braka!

Ono što je posebno iznenadilo svetsku javnost je činjenica da je Ivana Tramp otkrila kako je sa bivšim suprugom u sjajnim odnosima. Istovremeno, ona je otkrila i da joj Melanija nije naročito simpatična.

- Razgovaram sa gospodinom predsednikom. U njegov privatni život se ne mešam i pričamo o našoj deci. - rekla je Ivana, a zatim dodala.

- Melanija je veoma tiha. Ona zapravo ide samo na događaje koje mora da poseti, ali ne govori previše. Nisam sigurna da je dorasla ulogi prve dame - rekla je Ivana Tramp za sadašnju suprugu svog bivšeg muža.

Za Ivanine otvorene antipatije prema Melaniji razlog bi mogao da bude Melanijina otvorena netrpeljivost prema njenoj ćerki Ivanki.

Komentari (0)

Loading