Celebrity News

Siniša Mihajlović: Umro bih da mi lekari nisu dozvolili da uradim jednu stvar

Siniša Mihajlović: Umro bih da mi lekari nisu dozvolili da uradim jednu stvar

Siniša Mihajlović bolest je uspešno pobedio zahvaljujući hrabrom sportskom duhu i čeličnoj volji koja ga nije napuštala ni kada je bilo najteže.

Naš legendarni fudbaler, koji je trenutno trener italijanskog kluba „Bolonja”, mesecima se borio s leukemijom i uspešno mu je obavljena transplantacija koštane srži. O teškim trenucima kroz koje je prolazio uvek je govorio bez ustezanja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Verissimo (@verissimotv) дана 18. Јан 2020. у 8:10 PST

Pročitajte: Supruga Siniše Mihajlovića otkrila gde uživaju u izolaciji! (foto)

– Ne mislim da sam heroj. Normalan sam čovek sa snagama i slabostima. Bio sam bolestan, ali morao sam da dam snagu svojoj porodici jer da su me videli tužnog, bilo bi mi gore. Probao sam da uvek budem pozitivan i da se smejem, pretvarao sam se da ih ne bih zabrinuo. To je bilo najteže – rekao je nedavno za italijanske medije Mihajlović, koji je sada otkrio da ne bi podneo da mu lekari nisu dozvolili da vodi svoju ekipu protiv Verone na startu prošle sezone u Seriji A.

 

Pročitajte: Siniša Mihajlović - bolest  je prošlost

– Da tog dana, 25. avgusta, nisam bio tamo, umro bih. Morao sam da pokažem da sam čovek koji se bori. Uvek ću biti zahvalan onome ko mi je darivao koštanu srž, ne znam ko je, ali spasao mi je život - rekao je Mihajlović gostujući u emisiji TG1 na RAI televiziji dodao da mu je posle lekemije bilo mnogo lakše da se izbori sa koronavirusom.

- To vam je kao da ste prošli rat. Šta posle može da vas uplaši - bio je iskren Mihajlović.

 

Komentari (0)

Loading