Celebrity News

Bivša kraljeva ljubavnica tvrdi: Pretili su mi da ću završiti kao princeza Dajana!

Bivša kraljeva ljubavnica tvrdi: Pretili su mi da ću završiti kao princeza Dajana!

Bivša ljubavnica bivšeg španskog kralja Huana Karlosa u jednom od retkih istupa za medija otkrila je da je bila proganjana nakon što je otkriveno za njihovu aferu.

Korina cu Zajn Vitgenštajn priznala je da je poklon od 65 miliona evra, koje je dobila od nekadašnjeg kralja, smatrala velikodušnim darom, uprkos tome što je tražio da joj ih vrati. Ova Dankinja je otkrila da je monarh pokušao da je osvojio dve godine nakon ovog velikodušnog gesta, ali  ga je ona odbila. Kralj je pobesneo i tražio svoje milione nazad.

Huan Karlos u braku s kraljicom Sofijom je od 1962. godine ali je godinama neveran

Huan Karlos važio je za veliokg zavodnika. Kako se pričalo, bivši kralj je za života spavao sa čak pet hiljada žena, a kraljica je samo okretala glavu na drugu stranu kako ne bi bio ugrožen ugled monarhije. To što je za javnost njihov brak bio skladan ne znači, međutim, da su iza zatvorenih vrata bili u dobrim odnosima. Iako je za javnost bila uždržana Sofija mu nikada nije oprostila aferu sa španskom misicom i glumicom Saritom Montijel, ali odnos sa Korinom . Huan Karlos iKorina viđali su se u periodu od  2004. do 2009. godine a njihova romansa otkrivena je senzacionalno.

Huan Karlos Prvi: Od heroja monarhije do nacionalne sramote

Problemi Huana Karlosa počeli su dok je još bio na kraljevskoj funkciji 2012. godine. Iako je praktično tokom čitave vladavine imao slično ponašanje, koje je na razne načine zataškavao, tek tada su stvari počele da izlaze na videlo. U jeku tadašnje ekonomske krize, kada je polovina mladih u Španiji bila nezaposlena, Huan je otišao na luksuzni safari u Bocvani.

Možda bi i ta avantura prošla nezapaženo da nije slomio nogu prilikom povratka iz noćnog lova na slonove, pa je morao da se hitno vrati u Španiju na operaciju. Otkrivena je tako i Karlosova dugogodišnja afera sa nemačkom preduzetnicom Korinom cu Zajn Vitgenštajn, koja ga je pratila gotovo na svim putovanjima na kojima ne bi bila njegova supruga, kraljica Sofija.

Korina se sada za BBC prisetila tog putovanja koje joj je potpuno promenilo život 

– Osećala sam da kralj Huan pokušava da me primora da mu se vratim, ali nisam želela da ostavim lažni utisak. Imala sam loš predosećaj oko tog putovanja –  kaže  Korina koja smatra da je medijski cirkus koji je usledio bio usmeren na to kako bi se kraljeva abdikacija ubrzala.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели LOC El Mundo (@laotracronica) дана 13. Јул 2017. у 4:39 PDT


Bivša kraljeva ljubavnica tvrdi da je nakon povratka sa tog putovanja bila pod stalnim nadzorom, kao i da je uznemiravala  i španska obaveštajna policija,

Prvo su joj pretresli stan u Monaku, a onda su je i na poslovnom putu u Brazil pratili u stopu. Nije bila pošteđena ni pretnji pa je dobila jedno anonimno upozorenje  o tome kako 'između Monaka i Nice postoji puno tunela', aludirajući na kobnu automobilsku nesreću princeze Dajane, a tvrdi i da je u dnevnom boravku svog stana u Švajcarskoj pronašla knjigu o  smrti Lejdi Di.

Nakon što je saznao kakav pritisak trpi od strane javnosti velikodušni kralj joj je poklonio 65 miliona evra.

–  Mislim da je bio u velikom šoku kad je shvatio razmere pritisaka kojima sam bila izložena i koliko je štete učinjeno mom ugledu – rekla je za BBC Korina, koja je na svedočenju pred švajcarskim tužiocem rekla kako je taj novac za nju predstavljao čin ljubavi.

–   Mislim da je to bilo priznanje koliko sam mu značila. Bila je to zahvalnost zbog toga što sam se brinula za njega u njegovim apsolutno najgorim trenucima –  rekla je insistirajući na činjenici da kralj nikada nije skrivao da joj je novac poklonio.

Komentari (0)

Loading