Celebrity News

Slađa Delibašić: Dešava mi se da sve pare potrošim i ostanem samo sa 10 evra u džepu!

Slađa Delibašić: Dešava mi se da sve pare potrošim i ostanem samo sa 10 evra u džepu!

Slađa Delibašić na vrhuncu popularnosti bila je devedesetih godina dok je bila deo grupe „Đogani”. Nakon završteka braka s Đoletom Đoganijem, koji je bio osnivač grupe, započela je solo karijeru. Ubrzo se udala drugi put i povukla sa estrade. Kako ni drugi brak nije potrajao, popularna denserka se potpuno posvetila sebi i svojoj porodici. Sada bez ustezanja govori kakav problem u poslu joj je donela epidemija koronavirusa, ali i da žali što je donela odluku da se razvede od Đoleta 2000. godine.

– Potpuno sam promenila život. Posvetila sam se unuci, vrtiću, ćerkama i stvarima koje nisu vezane za estradu. Estrada više nije kao što je nekad bila. Onaj ko nema šta da radi, sad peva. I u vreme kada sam se ja bavila muzikom, bilo je pokušaja da se neki probiju na scenu, ali se znalo šta su narodnjaci, a šta zabavnjaci. I dalje živim od privatnog biznisa, ali i meni je korona napravila ozbiljan problem u poslu. – bila je iskrena Slađa koja se požalila da više nema pravih muškaraca.

– Nije lako, ali se borim. Izašla sam iz svoje kuće, vodim podstanarski život kao neki student. Nisam emotivno ispunjena. Ima milion njih koji mi se udvaraju, ali nekako sam ušla u miran period života. Više nisam lakoverna, ne padam na muške priče. Nemam strpljenja da započinjem romansu. Sve me umorilo. Život me je naučio da nema pravih muškaraca – kazala je Slađa za „Kurir”.

Pročitajte: Problemi u porodici Đogani- Đole uradio nešto što je Slađu i njegovu ćerku veoma povredilo?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) дана 18. Јун 2014. у 6:09 PDT

Slađa se osvrnula na ljubavne brodolome koji su je pratili i istakla da joj treba jak i stabilan muškarac.

- Treba mi stamen, stariji i slobodan muškarac. Eto, meni se sve i svašta izdešavalo s muškarcima i nekako uvek imam neke ljubomorne likove s kojima budem dugo, ali se završi katastrofalno. Vaspitana sam tako da je muškarac glava u kući. Danas je to teško naći. Nekada kažem da sam se brzo i ishitreno razvela od Đoleta. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine.

Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Ne valja to što previše sebe dajem. Nisam folirant, otvorena sam, iskrena i zato je i bolje da budem kvalitetno sama nego nekvalitetno s nekim. I u poslu i u ljubavi sam imala velike oscilacije. Nekada dođem kući, potrošim sve do poslednjeg dinara i ostanem sa deset evra. I ne mogu da zaspim, ali eto, sutradan me zove gazda i ponudi mi posao za vikend. To je život. Zato čovek mora da bude pozitivan i da razmišlja: „Idemo dalje” – zaključila je Slađa.

Pročitajte:  Slađa Delibašić dugo nije bila u žiži javnosti, a juče je napunila 50  godina i nećete verovati kako izgleda

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) дана 23. Апр 2016. у 5:55 PDT

Komentari (0)

Loading