Celebrity News

Ipak razlaz nakon 15 godina: Jovana i Srđan više neće biti voditeljski par, evo i zbog čega!

Ipak razlaz nakon 15 godina: Jovana i Srđan više neće biti voditeljski par, evo i zbog čega!

Jovana i Srđan posle 15 godina prekidaju saradnju. Uprkos dugogodišnjem zajedničkom radu koji je doneo prijateljstvo i na kraju kumstvo, čini se da je došao trenutak da Jovana Joksimović i Srđan Predojević nastave odvojene karijere.

Nakon što je TV „Prva” prekinula saradnju s popularnim voditeljskim parom, podigla se velika prašina. Budući da je javnost o svemu informisana uglavnom preko društvenih mreža, što je voditeljku posebno izneviralo, menadžmentu TV „Prva” obratila se saopštenjem u kojem je iznela viđenje cele situacije i najavila tužbu protiv njih.

Pročitajte: Jovana Joksimović dala otkaz, uzburkala javnost, a sad se i prvi put oglasila!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 21. Сеп 2020. у 9:51 PDT

– Ono što vlasnik televizije nema prava, i oko čega se jesmo s njim sukobili, jeste da emisije koje su nečiji autorski projekat – a „Jutro sa Jovanom i Srđanom” jeste baš to, naš autorski projekat – on uređuje, određuje ko će da ih vodi i meša se, samim tim, u njihov sadržaj. Zakon mu to ne dozvoljava, baš kao ni autori koji iole drže do ličnog integriteta – stoji, između ostalog, u njenom javnom obraćanju.

– Napraviti od nas dvoje neke bahate, preskupe i razmažene zvezde nešto je na šta nećemo pristati. Baš kao što nećemo pristati da nas neko otpušta preko „Instagrama” ili bilo koje druge aplikacije, koju, pritom, nije sigurno da baš i zna da koristi. Uostalom, pokazao je to kada je pomislio da „Instagram” služi za otkaze. Za to će svakako odgovarati, na mestu koje je za to i predviđeno – zaključila je ona.

 

  Srđan nije skrivao koliko je teško doživeo gubitak posla

 

– Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na „Prvoj”. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi – rekao je Predojević za „Informer”.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) дана 10. Сеп 2020. у 1:21 PDT

Poznati voditeljski tandem trenutno je bez posla, a postoji mogućnost da karijere nastave samostalno.

Naime, Radio-televizija Srbije, gde su njih dvoje i započeli karijere, želi da vrati samo suprugu Željka Joksimovića, dok za njenog kuma, kako „Kurir” saznaje, nema mesta u njihovom kolektivu. Razlog za to je, kako prenose, kršenje ugovora i Predojevićev sukob s pojedinim kolegama, urednikom, ali i tadašnjim direktorom Aleksandrom Tijanićem. Jovani je ponuda dobrodošla, a kako navodi ovaj list, već je razgovarala sa sadašnjim v. d. direktora Draganom Bujoševićem.

On ima želju da voditeljka ponovo radi na Javnom servisu, ali još uvek pregovaraju oko honorara.

 

Komentari (0)

Loading