Celebrity News

Aleksandra Mladenović o luksuznom stanu u Beogradu na vodi: Vredna sam i štedljiva

Aleksandra Mladenović o luksuznom stanu u Beogradu na vodi: Vredna sam i štedljiva

Aleksandra Mladenović stan u Beogradu na vodi doživljava kao ostvarenje velikog sna

Popularna pevačica ima tek 26 godina, a već je uspela da se skući, i to u najluksuznijem kraju Beograda. Nekadašnja „Zvezda Granda” kupila je luksuznu nekretninu u Beogradu na vodi, o čemu je govorila u emisiji kod Ognjena Amidžića.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 11. Мај 2020. у 12:33 PDT

Pročitajte: Raskinuli vezu i sada Aleksandra Mladenović ima poruku za Šabanovog sina!

– Puno se priča o tome. Ljudi ne znaju da ja pevam od svoje 11. godine. Na javnoj sceni sam šest-sedam godina. Vredno sam radila, štedljiva sam i gledam da ne bacam novac na nepotrebne stvari. To nisu sada silni stanovi, ali je dovoljno. Imam dva stana, jedan u Beogradu na vodi i jedan gde živim. Ne mogu da kažem adresu ionako tripujem da me neko prati. Stan je na Zvezdari. Uvek imam pratnju, što ne znači da imam dečka – rekla je Aleksandra koja je jednom prilikom priznala da je preživela i teške finansijske periode.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 19. Мај 2020. у 3:19 PDT

– Neke moje koleginice imaju bogate roditelje, a kod mene je skroz drugačija situacija. Na svako snimanje u „Grand” dolazila sam autobusom. Moji roditelji su prodavali lubenice da bih imala za put. Kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam samo 400 evra. Brzo sam ostala bez tih para i samo sam čekala vikend da idem da pevam. Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela – rekla je Aleksandra.

Komentari (0)

Loading