Celebrity News

Veliki korak nakon samo šest meseci veze: Kaći Grujić dečko sprema ogromno iznenađenje

Veliki korak nakon samo šest meseci veze: Kaći Grujić dečko sprema ogromno iznenađenje

story

Kaća Grujić - veridba nakon šest meseci kao dokaz velike ljubavi

O tome da li je emotivno ispunjena i srećna, pevačica nerado govori za medije, ali je sada napravila izuzetak i potvrdila da je u vezi s Markom Gobeljićem fudbalerom "Crvene zvezde". Upućeni kažu da se ljubav među njima izrodila iz prijateljstva i da se ne razdvajaju. Iako su vest podelili samo s najbližima, Kaća je sada prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 13. Сеп 2020. у 3:41 PDT

Koliko su zaljubljeni svedoči i činjenica da je Marko spreman da veri Kaću. Naime, kako kaže izvor blizak fudbaleru, tajna veridba Katarine Grujić je u pripremi, a Marko već neko vreme traži savršen prsten.

- Ljubav između Kaće i Gobelje desila se na prvi pogled i od trenutka kada su počeli vezu ne mogu da se odvoje jedno od drugog. Uživaju u vremenu koje provode sami, a prijatelji ih odavno ne prepoznaju. Gobelja se, od dečka koji je dnevno menjao po nekoliko devojaka, promenio za 180 stepeni, te je siguran da je Kaća ona koju je sve vreme čekao. To je razlog zbog čega po svaku cenu želi da je zadrži, a ovih dana traži savršeni prsten kojim će je zaprositi - kaže izvor blizak paru za "Alo!".

Pročitajte: Katarina Grujić- Još uvek živim s roditeljima i osećam se detinjasto zbog toga!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 17. Сеп 2020. у 10:41 PDT

Izvor je tom prilikom naveo da veridba Katarine Grujić izaziva sukob u porodici fudbalera, a njegovi roditelji nisu saglasni sa ovom idejom.

- Iako je Markova porodica izuzetno zavolela Kaću, nisu za to da se vere, a potom i venčaju. Smatraju da je za takav potez prerano i da bi mogao da sačeka bar još pola godine. Osim toga, njegova porodica smatra da će veridba uplašiti Katarinu, pa na sve načine pokušavaju da ga odgovore. I dok porodica nije za ozvaničenje veze, prijatelji su podeljeni i donekle ga podržavaju u odluci. Znaju koliko se njih dvoje iskreno vole.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) дана 30. Авг 2020. у 4:44 PDT

- Gobelja radi sve da Kaći pokaže ljubav, ona još uvek nije sasvim sigurna da ga je potpuno promenila. Zna da je u nju zaljubljen do ušiju, ali ni na kraj pameti joj nije da će je zaprositi. Sigurno je da će za nju napraviti spektakl i da će je oduševiti veridbom, ali ostaje da vidimo da li će ona pristati da ozvaniči odnos i smiri jednog od najvragolastijih muškaraca sa naše sportske scene - zaključuje.

Komentari (0)

Loading