Celebrity News

Bane Mojićević ipak solo: Pevač se razveo, a ovo je pravi razlog kraha braka sa Milicom!

Bane Mojićević ipak solo: Pevač se razveo, a ovo je pravi razlog kraha braka sa Milicom!

Bane Mojićević razvod nije potvrdio sve do sada. Naime, prvi pobednik „Zvezda Granda” od supruge Milice razveo se zvanično pre dve nedelje, ali zajedno ne žive već šest meseci. Sada, kada je njegov brak okončan i na papiru, rešio je da otkrije razloge koji su doveli do takve odluke.

– Istina je da smo se razveli, nezvanično pre pola godine, a zvanično pre dve nedelje. Ono što mogu da kažem jeste da smo sada u boljim odnosima nego ikad, očigledno je trebalo da se rastanemo pa da se naš odnos sredi. Zaista, potpuno normalno komuniciramo – rekao je Bane za „Blic” i istakao da su se rastali bez teških reči.

– Nema tu nekih konkretnih razloga. Nije bilo nikakvih drama, skandala ili afera, prestale su emocije i komunikacija na tom nivou. Jednostavno, svako je krenuo svojim putem i pred nama je nova životna etapa – dodao je Mojićević, pa se dotakao teme imovine, koju su stekli zajedno tokom braka.

– Lako smo se dogovorili oko podele imovine, sve smo to zaista brzo rešili. Nije kraj sveta, oboje nastavljamo dalje – zaključio je on.

Bane nije skrivao da je oduvek priželjkivao stabilnost koju pruža porodica, ali i da je njegov brak imao krize. Pre tri godine je mislio da su prolazne i da će on i supruga sa sinom Rašom i ćerkom Mašom biti tim koji će zauvek biti na okupu, međutim život ga je demantovao.

Pročitajte: Bane Mojićević progovorio o bračnoj krizi - Ne mogu da sudim da li je normalno ili nije…

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) дана 24. Апр 2018. у 11:31 PDT

Pročitajte: Bane Mojićević o problemima u braku: Odusustvo od kuće i porodice mi je jako teško palo

 

Komentari (0)

Loading