Celebrity News

Šta je Ljupka Stević uradila nakon velike patnje: Neočekivani obrt u ljubavnoj priči sa generalom

Šta je Ljupka Stević uradila nakon velike patnje: Neočekivani obrt u ljubavnoj priči sa generalom

story

Ljupka Stević i general Simić uzburkali su javnost ljubavnom svađom kakva se ne pamti. Naime, pevačica je u naletu ljubomore izgubila kontrolu i uništila automobil čoveka s kojim je, kako tvrdi, bila u vezi punih deset godina. Razlog za tu njenu reakciju bila je, kako je navela, njegova preljuba ali i, kako se ispostavilo, neiskreno obećanje da će zbog Ljupke ostaviti suprugu.

Pošto joj je to što je učinila bilo nedovoljno, sve je objavila na svom „Instagramu” uz sočne komentare o svom bivšem dragom. Zbog skandala popularnost pevačici koja već dugo nije imala hit naglo je skočila, a ona je rešila da iskoristi svojih pet minuta slave. Gostovala je po emisijama, davala izjave i tvrdila kako više ne želi da vidi Dragišu Simića. I on je dobio priliku da ispriča svoju strane priče kada je istakao da je najvažnije da on prema Ljupki nije bio nasilan.


– Ona je burno reagovala, društvene mreže uradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao. Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije… Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto „audi” ona je koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala – rekao je general Simić i istakao da Ljupka ima zabranu prilaska.

Pročitajte: Ljupka Stević ustalasala Srbiju - Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ljupka Stevic (@ljupkastevic) дана 15. Авг 2020. у 3:41 PDT

Ipak, „Kurir” prenosi da ovo nije kraj sage. Naime, prema njihovim navodima, Ljupka i general se ponovo viđaju. Pored svega izgovorenog, ona je shvatila da ne može bez Dragiše, pa ga je posle dva dana patnje pozvala s broja svoje majke. Tada su obnovili komunikaciju i sada se redovno čuju i viđaju.

 

Komentari (0)

Loading