Celebrity News

Srđan Predojević nije ni sanjao da će se ovo dogoditi: Nevolja nikada ne dolazi sama

Srđan Predojević nije ni sanjao da će se ovo dogoditi: Nevolja nikada ne dolazi sama

story

Otkaz na TV „Prva” voditelju Srđanu Predojeviću doneo je brojne probleme. Kako je sam ispričao, zatekao se u neprijatnoj situaciji jer je bez posla ostao neočekivano.

– Nalazim se u neprijatnoj situaciji. U novinama čitam da se svi biju oko mene da radim na njihovim televizijama, a meni niko broj da okrene. Ne daj bože da se bilo kome desi da u 49. godini ostane bez posla. To je katastrofa. Ne znamo zašto su nas otpustili kada smo imali najgledaniju emisiju na „Prvoj”. Grafikon pokazuje da smo mi stub te televizije. Brojke pokazuju da smo najbolji, ne kažemo to mi – rekao je Predojević za „Informer”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) дана 10. Јун 2020. у 1:24 PDT

Pročitajte: Jovana Joksimović dala otkaz, uzburkala javnost, a sad se i prvi put oglasila!

Domaći mediji prenose da se poznati voditelj nalazi u velikom problemu jer je trenutno bez primanja, a za sada nije dobio odgovarajuću ponudu.

– Ostao je bez prebijene pare! Dve godine je na „Prvoj” primao veliku platu i istovremeno zarađivao u kontroli letenja. Navikao je na lagodan život i mislio je da će tako uvek biti. Nije mogao ni da sanja da će jednog dana ostati bez ikakvih primanja, pa mu je to baš teško palo – rekao je izvor za „Informer”.

On je dodao i da je Srđanu gubitak posla najteže pao zbog supruge i njihove dece.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SRĐAN PREDOJEVIĆ (@srdjan.predojevic) дана 31. Авг 2020. у 1:36 PDT

Nakon što je TV „Prva” prekinula saradnju s popularnim voditeljskim parom, podigla se velika prašina. Budući da je javnost o svemu informisana uglavnom preko društvenih mreža,  voditeljka Jovana Joksimović se istim putem obratila saopštenjem u kojem je iznela viđenje cele situacije i najavila tužbu protiv TV „Prva”.

Jovanu Joksimović i Srđana Predojevića zamenio je Filip Čukanović koji je već prvih dana privukao veliku pažnju gledalaca.

 

Komentari (0)

Loading