Celebrity News

Šokantna tvrdnja prijatelja Šenon Doerti: Ona umire, neće dočekati 2021. godinu!

Šokantna tvrdnja prijatelja Šenon Doerti: Ona umire, neće dočekati 2021. godinu!

Šenon Doerti bolest pokušava da pobedi godinama.

Zvezda hit serije iz devedesetih "Beverli Hils 90210" verovala je da je pobedila karcinom sa kojim se bori već punih pet godina, ali bolest se vratila u februaru ove godine. Proširio se na limfne čvorove i prešao u četvrti stadijum, prenose strani mediji.

Pošto se Šenon povukla iz javnosti, mnogi su se pitali kako se ona zapravo oseća, a odgovor na to dao je sada njen kolega iz serije Džejson Prisli.

– Šenon je borac i uvek je bila borac, i znam da će se nastaviti boriti koliko god može – rekao je Džejson za "Studio 1 "

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jun 26, 2019 at 8:23pm PDT


Osim Džejsona, američkim medijima izjavu je dao još jedan Šenonin prijatelj koji je želeo da ostane anoniman. On međutim tvrdi da je glumica jako loše i da prognoze nisu optimistične

– Nažalost, njeno je stanje toliko loše da mislim kako neće dočekati 2021. godinu. Ona umire! Teška srca ovo govorim, ali Šenon ne želi bežati od istine i zna šta je uskoro čeka – rekao je blizak izvor glumice.

Šenon se krajem februara obratila pratiteljima putem Instagrama i podelila lošu vest o povratku karcinoma

– Nakon što sam se godinu dana borila, evo me nazad na starom putu. Trudim se da brinem o sebi i uživam u svakom danu. Nije uvek lako. Ima dana kad sam depresivna i lenja. Uz pomoć prijatelja uspevam – napisala je tada, a nakon toga u suzama priznala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on Jan 14, 2020 at 12:04pm PST

– Nisam sve to još prihvatila, gorka je pilula koju moram da progutam. Ima dana kada se pitam ‘zašto ja’, ali onda pomislim zašto ne? Ko drugi? Ko to zaslužuje? Niko! – rekla je jednom prilikom u emisiji "Good Morning America"

Komentari (0)

Loading