Celebrity News

Severina slomljena: Ništa me nije bolelo više, danas je dan kad srce zastaje!

Severina slomljena: Ništa me nije bolelo više, danas je dan kad srce zastaje!

Severina je probleme uvek rešavala  sa osmehom na licu. Tako je i sada kada se govori da joj je život ozbiljno uzdrman.

Na izmaku 2019. Severina je nakon višegodišnje borbe izgubila starateljstvo nad sinom Aleksandrom. Kako nevolje nikada ne idu same, ubrzo je ušla u sukob sa roditeljima svoj supruga Igora, Oljom i Draganom Kojićem, a problem sa İgorom se nastavio kada je obnovila kontakt sa menadžerom Tomicom Petrovićem, koji je godinama bio zadužen za njenu karijeru.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 4. Јан 2020. у 3:45 PST


Iako povremeno objavljuje poruke na " Instagramu" koje bi se mogle protumačiti kao reči upućene suprugu, otvorene potvrde o problemima još nema, ali patnju što sin Aleksandar ne živi sa njom, ne krije. Danas joj je posebno teško jer se navršilo punih deset meseci kako žive na dve različite adrese.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Severina (@severina) дана 28. Јун 2020. у 3:04 PDT

Severina pati za sinom, a podržala je koleginica koja čezne za svojom decom

– Ništa ne boli više od patnje za detetom. Tako je priroda htela. I dala nam je snagu. Da se borimo, izdržimo. I boriću se. U toj agoniji ono što najžešće peče kao neprekidna žeravica u stomaku je nepravda, jer kao da ju niko ne čuje i ne vidi. Verujte, ponekad i najjače srce teško izdrži nastaviti kucati. I svaki otkucaj ostavlja jedan ožiljak. I tako 10 meseci. Danas je dan kad srce zastaje. Punih je 10 meseci od "privremene mere" kojom mi je oduzeto dete. Ta "privremena mera" je odredila da dete kod mene prespava dva puta mesečno. Da ga vidim 10 sati tokom radne nedelje i svaki drugi vikend koji počinje subotom u 10h. I tako 10 meseci. "Privremeno". Osećaj kao kad vaš najglasniji vrisak kao da niko ne čuje. Ili ne želi čuti. Ali sutra je novi dan – napisala je Severina,a među prvima je podržala koleginica Tanja Savić koja prolazi kroz sličnu patnju.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) дана 22. Сеп 2020. у 9:28 PDT

– Kada bi svaki čovek znao kroz šta žena prolazi da bi dala život, nikada ali nikada ne bi povredio ženu –  napisala je Savićeva, čiji suprug Dušan Jovančević je bez njenog pristanka odveo njihove sinove u Australiju.

Komentari (0)

Loading