Celebrity News

Seka Aleksić u nikad viđenom izdanju: Evo šta radi u dvorištu svoje luksuzne kuće

Seka Aleksić u nikad viđenom izdanju: Evo šta radi u dvorištu svoje luksuzne kuće

story

Seka Aleksić - Kuća u Staroj Pazovi pravo je mesto za uživanje.

Ona je žena za sve! 

Seka Aleksić obožava da provodi vreme sa svojom porodicom, a da im je svakodnevica i te kako zanimljiva pokazuju i njene objave na "Instagramu".
Dragoceno vreme koje provodi u svom velelepnom domu za nju je neprocenjivo, a još kada u interesantnim aktivnostima koje organizuje učestvuju suprug Veljko i sinovi Jakov i Jovan, sreća je neizmerna.

PROČITAJTE: Nakon 5 godina molitvi Seka Aleksić je dobila najlepši poklon: Serafine, moj sine, rasti mamina i tatina najveća radosti!

Seka Aleksić - Kuća puna smeha, ljubavi i tradicije

Osim uživanja u luksuznom dvorištu kuće, Seka Aleksić spremna je i da zasuče rukave. Jesenje pripreme zimnice su počele pa je tako naša popularna pevačica pribegla tradicionalnome, jesenjem pečenju paprike.
U simpatičnom crvenom izdanju, Seka Aleksić pokazala je i da bogati umeju da uživaju u sitnicama.

- Malo kiflice, malo rakijica, malo paprike i tako u krug - poručila je nasmejana Seka, a u komentarima su pratioci bili oduševljeni:

- Svaka vam čast, pravi ste domaćini.

PROČITAJTE: Pevačica Seka Aleksić odlučila se na drastičan korak nakon 10 godina! (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on Sep 28, 2020 at 1:43pm PDT

U opuštenom izdanju nastavila je da uživa u procesu pravljenja zimnice, a osim toga što joj nisu strani domaći poslovi, mnoge je oduševila prirodnim izgledom.

Da živi život o kakvom je oduvek sanjala, otvoreno je rekla za magazin "Story". Neguje istinske porodične vrednosti i nada se da će jednog dana njeni sinovi izrasti u divne i kvalitetne ljude. Evo kako je pričala o svom životu iz bajke...

– Zahvalna sam Bogu što mi je omogućio da živim život o kakvom sam sanjala. Vremena se menjaju, danas i brže nego ranije, a paralelno s tim dolaze i nove okolnosti. Međutim, neke osnovne ljudske vrednosti uvek ostaju. Jovan je još mali, a Jakova učimo da uvek kada nešto poželi, najpre se pomoli Bogu i obeća da će biti poslušan i dobar. Čim i mlađi sin malo stasa, i njega ćemo učiti tome.

- Za decu je veoma važno da od malih nogu nauče da osećaju ljubav prema Gospodu, da bi sutra kada odrastu, znali koji je jedini ispravan put. Trudim se da u njihovom vaspitanju prioritet bude sve ono što je i mojoj majci bilo najvažnije, a to je da dete izraste u kvalitetnu osobu koja će biti vredna, istrajna, koja će umeti da se bori kroz život da bi ostvarila svoje ciljeve. – rekla je Seka nedavno za naš magazin.

Komentari (0)

Loading