Celebrity News

Metak bih primila zbog Dragiše! Nakon haosa i razbijanja, Ljupka Stević iznenadila novom izjavom o bivšem dečku!

Metak bih primila zbog Dragiše! Nakon haosa i razbijanja, Ljupka Stević iznenadila novom izjavom o bivšem dečku!

Ljupka Stević - Skandal o kom se još uvek priča...

Ljupka Stević, koja je do pre desetak dana uživala u ljubavi s generalom Dragišom Simićem, napravila je skandal neviđenih razmera. I to zbog prevare. Njen tadašnji dečko, pomenuti general, najgnusnije ju je prevario, a Ljupka mu je razlupala automobil i sve to zabeležila objektivom svog telefona. Ceo sadržaj postavila je na „Instagram” u želji da njena osveta bude javno ispraćena.

Ljupka Stević - Skandal zbog se našla u žiži interesovanja 

Nakon haosa koji je priredila, pevačici je naglo skočila popularnost. Osim toga što dugo nije imala hit, Ljupka Stević je zbog svog ljubavnog fijaska doživela emotivni pad, ali i rast popularnosti. Gostujući po emisijama iznela je i niz šokantnih detalja.

– Trebalo je da razgovara sa mnom, tada bi se ova priča završila na drugačiji način. Tačno se vidi na snimcima da sam htela da uništim sve vezano za njega, kao i automobil koji sam ja koristila. Dragišino i moje oružje je oduzeto. Imam dve puške, a pištolj su mi ukrali. Nisam išla sa ciljem nekoga da ubijem, ali za mene od 35 godina ovo je razočaranje.

PROČITAJTE: Ljupka Stević ustalasala Srbiju: Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

 Planirala sam budućnost. Naša veza trajala je malo manje od devet godina. On je oženjen, ja sam sa njim bila, mi smo bili zajedno. Verovala sam u njegovu priču i naš zajednički život. Nismo ni prvi ni poslednji koji se zabavljaju u 21. veku, a da neko ima papire da je u braku. Meni je bio velika podrška. Prisluškivala sam ga, al’ nažalost, auto bruji, pa se ne čuje kako bih volela – rekla je Ljupka u emisiji „Amidži šou”.

Nakon što je ona iznela svoju stranu priče u emisijama uživo, general Dragiša Simić dobio je svoj trenutak istine. Tada je istakao da prema Ljupki nije bio nasilan iako je ona sve vreme pokušavala fizički da se obračuna s njim.

– Ona je burno reagovala, društvene mreže uradile su svoje. Neka svako odreaguje kao ja. Ja sam imao, da kažemo, napad, bila je histerija, pa je krenulo i fizički. Kada je krenula fizički da se obračunava sa mnom, stavio sam ruke na leđa i izašao.

– Poruka muškarcima je da se ne sukobljavaju sa ženama, bolje da polupa auto nego da povredite slabiji pol. Da nisam tako postupio, sve bi bilo drugačije… Najvažnije je da nema nasilja, ja je neću teretiti, nadam se da će se na ovome završiti. Auto „audi” ona je koristila, ne vidim zbog čega bi njega razlupala – rekao je general Simić i istakao da Ljupka ima zabranu prilaska.

Ljupka Stević – Skandal i prevara ostavili su traga, ali pevačica i dalje ističe da je zbog ljubavi bila spremna da učini sve! 

Iako je „Kurir” preneo da ovoj farsi još uvek nije došao kraj jer se pevačica i general opet viđaju, nova izjava osvetnice Ljupke ipak ukazuje na drugačiji ishod. Priznavši nakon svega da bi zbog Dragiše i metak primila, ističe da to više nije slučaj.

– Slagala bih kada bih rekla da mi nisu svakakve ružne stvari padale na pamet, ali ne i da dignem ruku na sebe. Zbog svog čoveka bila sam spremna da priznam i krivično delo. Ma, i metak bih primila. Naravno, do pre nekoliko dana, sada više ne – rekla je pevačica za „Hit Informer”.

PROČITAJTE: Šta je Ljupka Stević uradila nakon velike patnje: Neočekivani obrt u ljubavnoj priči sa generalom

Komentari (0)

Loading