Celebrity News

Prija sija kao dijamant! Kombinezon koji je istakao sve njene atribute, a nosi ga i Džej Lo!

Prija sija kao dijamant! Kombinezon koji je istakao sve njene atribute, a nosi ga i Džej Lo!

Aleksandra Prijović – Linija njenog tela oduvek je privlačila poglede. Nakon trudnoće, lepa pevačica uspela je da povrati devojačku figuru i u potpunosti uživa u svom izgledu. 

Aleksandra Prijović sinoć je nastupala na jednom prestoničkom splavu i sve oduševila pomalo provokativnim izdanjem. Za ovo pojavljivanje, popularna pevačica uvukla se u seksi kombinezon koji je svojim suptilnim krojem istakao sve njene obline.

Aleksandra Prijović - Linija za desetku!

Svetlucavi kombinezon koji je bio pripijen uz telo, Aleksandra je ponela poput prave svetske zvezde. Ukoliko se malo zagledate, prepoznaćete da linija ovog kroja izuzetno podseća na one koje Dženifer Lopez nosi na svojim nastupima.

PROČITAJTE: Aleksandra Prijović obožava nakit, ali ova torba je čist glamur!

Kada nemate ni gram viška, poput Aleksandre, ovakav model može samo da laska vašoj figuri. Prija je upravo ovakav autfit zbog toga iznela samouvereno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Sep 30, 2020 at 1:28pm PDT

Osim ovog seksi odevnog komada, popularna pevačica obula je i otvorene sandale na visoku potpeticu, što je njenu figuru istaklo još više.

Šminka je bila decentna, a njena kosa pokupljena u konjski rep.

PROČITAJTE: Velika rođendanska žurka Aleksandre Prijović: Zabava koja se ne zaboravlja (foto/video)

Izdanja Aleksandre Prijović često su najkomentarisanija na "Instagramu", a kako i ne bi bila, kada zgodna supruga Filipa Živojinovića oduzme dah svakim novim pojavljivanjem. Odevne kombinacije poput lepršavih haljina, sportskih, ležernih autfita, pa i onih provokatvnih i glamuroznih, pristaju joj savšeno i u svemu pliva odlično. Sklona je transformacijama, te je zato Aleksandra, iako neprikosnovena pevačica, jedna od najpoželjnijih dama srpske estrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Jun 20, 2020 at 9:23am PDT

Komentari (0)

Loading