Celebrity News

Ena Popov: Već godinama ćutim, ali dosta je - preko ovog ne mogu da pređem!

Ena Popov: Već godinama ćutim, ali dosta je - preko ovog ne mogu da pređem!

story

Voditeljka Ena Popov otkako se pojavila na javnoj sceni važi za jedno od najlepših lica, pre svega zbog prirodnog izgleda.

Često je na svom "Instagramu" delila savete upravo u vezi s negom kože, ali njena poslednja fotografija izazvala je burne reakcije.

Naime, lepa voditeljka je objavila fotografiju na kojoj izgleda drugačije, pa su mnogi posumnjali da se podvrgla nekom estetskom zahvatu.


Eni takvi komentari ni najmanje nisu prijali, pa je oštro demantovala da je "radila nešto na sebi".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 1. Окт 2020. у 2:58 PDT

Pročitajte:  Posle dvogodišnje pauze, Ena Popov se vraća na male ekrane!

– Nikada nisam krila nikakve tretmane koje sam koristila i koristim i za lice i za telo. Uvek sam tu da uputim sve žene i devojke u nešto što je delotvorno, i što može biti dobro za njihovu negu i lep izgled. Ali ovo što je napisano, ne da je preterano nego potpuno neistinito! Svako ima pravo da mu se neko ne dopada ili dopada, i to mi je potpuno jasno. Mogu biti nekome najlepša na svetu, a neko se uopšte neće složiti sa tim i to je u redu, jer moja životna radost ne zavisi ni od komplimenata ni od kritika, niti smatram da je povezana sa fizičkim izgledom –

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ena Popov (@enapopov) дана 15. Мај 2020. у 10:08 PDT

Pročitajte: Ena Popov  je opako zgodna mama

– Ali da neko od mene pravi model nečega što se meni prvoj ne dopada, da se lepi etiketa potpuno suprotna od onoga za šta se ja uvek zalažem a to je prirodnost i u ponašanju i u izgledu, e to ne može više stvarno, dosta! Već godinama ćutim na razne tekstove, ne oglašavam se puštam da prođe, i eto do čega dođe. Ako vam se već pisalo o intervencijama takve vrste imate toliko javnih ličnosti koje su promoteri tog izgleda i stvarno ne vidim razlog ni povod otkud ja tačno u ovoj priči – poručila je lepa Novosađanka.

Šta vi mislite da li je Ena podlegla trendu i podvrgla se estetskoj hirurgiji?
  • Da, izgleda potpuno drugačije
  • Ne, u pitanju su šminka i filteri
769  · 769 

Komentari (0)

Loading