Celebrity News

Aca Lukas i Sonja: Šta su to bivši supružnici zajedno radili u Rimu (foto)

Aca Lukas i Sonja: Šta su to bivši supružnici zajedno radili u Rimu (foto)

story

Aca Lukas i Sonja stavili su tačku na svoju ljubav još 2017. godine. Rastanak je bio turbulentan i težak, a zvanični razvod dogodio se dve godine kasnije.

Iako je Aca poznat kao osoba koja ne preza da kaže šta misli, o bivšoj supruzi je uvek birao reči. Uprkos temperametnom karakteru, sa Sonjom je ostao u korektnim odnosima, kako je naglašavao da je to zbog njihove zajedničke ćerke Viktorije.

Aca Lukas iznenadio izjavom o bivšoj ženi, da li ste ovo očekivali?

– U odličnim smo odnosima, čujemo se, viđamo se oko deteta. Čak smo išli na more zajedno sa Viktorijom i njenom ćerkom Sofijom, iz prvog braka, bile su i Sofijine dve drugarice. Bilo nas je dosta. Super smo se proveli. – rekao je Aca svojevremeno i dodao da nema nameru ponovo da staje pred oltar.

–  Svaka veza mi traje kao jogurt! Zato ne bih voleo da se oženim ponovo - kaže folker, koji je posle supruge Sonje imao razne romanse.

Ipak, najnovije fotografije otkrile su da su Sonja i Aca zajedno boravili u Rimu u kom je pevač imao nastup.

Naime, dok se pevač pripremao za nastup Sonja je uživala u lepotama ovog italijanskog grada, a društvo joj je pravila ćerka Viktorija.

Iako nisu objavljivali zajedničke fotografije pevačevi prijatelji su ubeđeni da su ponovo uplovili  u emotivnu vezu.

‒ Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom bio u Rimu, ali je na svadbu nije doveo. Mada je i on pevao samo sat vremena. Verovatno je ona ostala u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom italijanskom restoranu, ali mu je bilo neprijatno da im se javi ‒ rekao je jedan Lukasov prijatelj za dnevni list „Informer“.

Da li su Sonja i Aca Lukas vreme u Rimu proveli zajedno isključivo zbog ćerke Viktorije ili je posredi nešto više, ostaje nam da vidimo..

Komentari (0)

Loading