Celebrity News

Komentari o Aleksandrinom licu preplavili internet: Ovo je prava istina o njenom izgledu!

Komentari o Aleksandrinom licu preplavili internet: Ovo je prava istina o njenom izgledu!

Aleksandra Mladenović – Kilogrami zbog kojih se našla na meti kritika posledica su hormonskog disbalansa...

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović nedavno se našla na meti kritika zbog svoje kilaže, a mnogi su mislili i da se podvrgla estetskim operacijama.

Kako i sama ističe, ugojila se jer ima zdravstvenih problema, a kada su u pitanju estetske korekcije, Aleksandra je bila iskrena i rekla da je na sebi radila samo usta i grudi.

– Gledam da se ne opterećujem raznoraznim komentarima. Radila sam samo grudi i usta! Ništa više! Mnogo sam se loše slikala u toj emisiji i izgledalo je tako kako je i slikano, iz najgoreg mogućeg ugla.

PROČITAJTE: Aleksandra Mladenović o luksuznom stanu u Beogradu na vodi: Vredna sam i štedljiva

Aleksandra Mladenović - Kilogrami se odrazili i na njeno lice

Aleksandrin izgled naišao je na osudu, pa je pevačica morala da reaguje. Priznala je da se ugojila sedam kilograma jer ima zdravstvenih problema, kao i da joj zbog hormonske neravnoteže otiče lice.

– Pritom, ja sam se ugojila sedam kilograma! I ne samo to, imam mali hormonski disbalans, pa mi otiče lice, tako da su to što pišu i pričaju gluposti i ne dotiče me! Šta treba, da se zatvorim u kuću i da me nema na mapi, čudni su ljudi, zaista – rekla je ovim povodom Aleksandra Mladenović za „Star”.

Aleksandra Mladenović izgledala je potpuno drugačije kada se pre nekoliko godina takmičila u „Zvezdama Granda”. Imala je plavu kosu, zanosno telo, a njen širok osmeh mnogi su zapamtili. Osim neprikosnovenog glasa, zavodila je i stasom, a mnogi su tad govorili da će biti jedna od najuspešnijih pevačica domaće estrade.

Ukoliko ste zaboravili kako je Aleksandra izgledala kao plavuša, pogledajte u nastavku...

Pročitajte: Raskinuli vezu i sada Aleksandra Mladenović ima poruku za Šabanovog sina!

Komentari (0)

Loading