Celebrity News

Ljupka Stević i dalje pati za generalom: Noću je najteže, a evo ko spava na njegovom mestu!

Ljupka Stević i dalje pati za generalom: Noću je najteže, a evo ko spava na njegovom mestu!

Ljupka Stević – Bivši je još uvek u njenom srcu...

Neviđeni skandal izbio je kada je Ljupka Stević u naletu besa demolirala dva automobila u vlasništvu oženjenog generala policije Dragiše Simića, s kojim je deset godina bila u ljubavi.

Ljupka Stević – Možda jeste bivši, ali ga i dalje voli, a njegovo mesto u krevetu popunjava njen kućni ljubimac 

Ljupka Stević, koja je doživela veliki emotivni pad, otkrila je u emisiji „Magazin IN” da njen pas svake noći spava na Dragišinom mestu.

Otkad on nije u tom krevetu, tu je pas... Moj pas spava na njegovom mestu svake večeri, što nikada nije radio... Bude mi lakše – dođem kući umorna i nekako sve to prevaziđem – pričala je Ljupka s knedlom u grlu.

Emocije su je u jednom trenutku savladale, te se rasplakala usred emisije, posle čega je voditeljki Sanji Marinković priznala da generala još uvek voli.

– Osećam se loše... Da, naravno da da... Nisam zaljubljena, ja volim.

Koja su sve oružja koristili da bi se izborili za svoju ljubav u ovonedeljnom izdanju emisije „Magazin IN” na TV Pink, autorke i voditeljke Sanje Marinković, govoriće novinar Milomir Marić, TV voditeljka Dajana Paunović, učesnik „Zadruge” Aleksandar Kristijan Golubović, pevač Sloba Radanović, kao i pevačica Ljupka Stević, koja je poslednjih dana u žiži interesovanja javnosti zbog svog ljubavnog brodoloma.

PROČITAJTE: Ljupka Stević ustalasala Srbiju: Kontroverzna pevačica razbila auto bivšem zbog nevere i dobila neočekivanu podršku

Podsetimo se...

Pre nekoliko nedelja, Ljupka Stević napravila je haos u Beogradu kada je saznala da je žrtva preljube. Dragiši Simiću, cenjenom generalu policije i tadašnjem dečku, razlupala je skupocen automobil i sve to snimila objektivom svog telefona. U toku haosa i skandala, povredila se i završila na urgentnom. Nakon nekoliko dana, pevačica je gostovala po raznim emisijama objašnjavajući svoju stranu priče, ali je i Dragiša na kraju dobio svoj trenutak istine.

Ukoliko ste propustili detalje ove ljubavne sage, pročitajte sve na linku ispod...

Metak bih primila zbog Dragiše! Nakon haosa i razbijanja, Ljupka Stević iznenadila novom izjavom o bivšem dečku!

Komentari (0)

Loading