Celebrity News

Udaje se Dragana Mićalović, evo ko je muškarac koji je osvojio njeno srce!

Udaje se Dragana Mićalović, evo ko je muškarac koji je osvojio njeno srce!

Udaje se Dragana Mićalović - Vest je koja je danas uzdrmala domaću javnost. 

Prelepa Dragana Mićalović, rođena sestra Slobode Mićalović, udaje se na proleće 2021. za Stevana Purića. Sudbinska ljubav dvoje mladih koji su zajedno više od godinu dana biće krunisana brakom, a da jedno bez drugog nisu mogli od prvog dana, svedoči i činjenica da su od samog starta veze bili spremni na zajednički život.

– Dragana i Stevan započeli su zajednički život pre više od godinu dana i toliko im je dobro krenulo od samog starta da su praktično odmah počeli da žive zajedno. Sve slobodno vreme provode jedno s drugim, osim kada imaju poslovnih obaveza. Jedan su od onih parova koji se jednostavno nađu.

PROČITAJTE: Dragana Mićalović ima novog dečka: Glumica već 6 meseci u tajnoj vezi sa biznismenom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Sep 13, 2020 at 11:08am PDT

Udaje se Dragana Mićalović – Budući mladoženja je presrećan, a da se samo on pitao, odavno bi bilo svadbe! 

Ljubav koja će na proleće biti krunisana brakom otpočetka je dobila obrise onih iz ljubavnih romana, a srećan kraj i te kako se nazire. Dragana je žena za sva vremena, a Stevan se nikad nije ustručavao da to i pokaže.

– Toliko su kompatibilni da među njima nema ni svađa ni rasprava. Redovno odlaze na putovanja i trude se da svoj ljubavni odnos neguju i da to izgleda uvek kao na početku veze. Purić je shvatio da je Dragana žena njegovog života pa je odlučio i da je zaprosi, što je ona odmah prihvatila. Venčanje će biti na proleće sledeće godine. Da se on pita, odavno bi se oženio njom, ali situacija s koronavirusom sve je otežala i usporila – otkriva za domaće medije izvor blizak paru, a prenosi Nova.rs. 

PROČITAJTE: KAD PROKLJUČA JUŽNJAČKA KRV: Dragana Mićalović se OVAKO provodila do ranih jutarnjih sati, evo iz kog razloga

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dragana Mićalović (@hipokampelefentokamela) on Aug 19, 2020 at 10:58am PDT

Udaje se Dragana Mićalović – Porodice su se upoznale i zavolele

Iako Stevan ima tri ćerke iz prvog braka, to Dragani uopšte nije zasmetalo. Svi su zavoleli Draganu kao i ona njih. Na proslavi koja će biti održana na proleće 2021. očekuje se spektakl koji će, pretpostavlja se, ugostiti veliki broj Draganinih i Stevanovih prijatelja, kao i poznatih imena naše domaće javne scene.

– Dragana je upoznala Stevanovu porodicu, kao i on njenu. Svi sle slažu da su njih dvoje jedno za drugo. On ima tri ćerkice iz prvog braka, koje obožavaju Mićalovićevu, a Stevanu je to i najbitnije, jer su mu deca na prvom mestu – rekao je njihov zajednički prijatelj.

Stevan, Draganin budući sugprug, imao je kratak komentar koji objašnjava dosta toga...

– Za sada ne bismo ništa komentarisali. Biće vremena (smeh) – kaže Purić, piše Nova.rs.

Komentari (0)

Loading