Celebrity News

Bogdan Bogdanović: Srce mladog košarkaša je neosvojiva tvrđava

Bogdan Bogdanović: Srce mladog košarkaša je neosvojiva tvrđava

story

Iz svega što smo naučili pobliže posmatrajući dosadašnji ljubavni život Bogdana Bogdanovića (28) može se izvući jednostavna pouka – žene u njegovom životu dolaze i odlaze, poneka uspe da se zadrži duže no što je očekivano, ali njegovo srce zauvek je osvojila jedino košarka.

S takvim oponentom svakoj devojci biće teško da se uhvati ukoštac, ali pre ili kasnije, moraće da se izdvoji neka koja je u takmičenjima bar približno vešta kao njen izabranik. Ova analiza dolazi nakon vesti da je poznati sportista raskinuo dve godine dugu vezu s teniserkom Olgom Danilović.

Pročitajte: Tihi kraj nakon dve godine ljubavi: Olga Danilović i Bogdan Bogdanović raskinuli?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Olga Danilovic (@danilovicolga) дана 11. Феб 2020. у 11:18 PST

Krah koji se ispostavlja kao tek jedan u nizu emotivnih lomova u životu atraktivnog Beograđanina nametnuo je niz tema o ovoj strani njegovog života, ali i jedno pitanje za sve devojke koje sanjaju o tome da ga osvoje – koliko je to zapravo teško? Budući da je odnedavno ponovo na „tržištu slobodnih“, to ujedno znači da je „konkurs“ ponovo otvoren, a onoj koja u ovoj trci namerava da trijumfuje, biće neophodno da pronađe tačan odgovor. I ne samo taj, za dobitnu formulu u ovoj konkurenciji čini se da će biti važno sakupiti niz presudnih faktora.

Pročitajte: Bogdan Bogdanović ponovo solo, njegova veza sa Jovanom je prošlost?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) дана 22. Јан 2019. у 10:53 PST

Dobra polazna tačka mogla bi biti retrospekcija njegovih dosadašnjih najistaknutijih veze i ono što ih je, makar u medijskim tekstovima, obeležilo. Njegova strastvena romansa s manekenkom Anjom Škuletić ujedno je bila Bogdanova prva velika ljubav. Upućeni ljudi iz njegovog okruženja navodili su da je košarkaš Anju posmatrao kao veliku podršku i oslonac dok je krčio svoj put ka snu da igra u NBA ligi, gde je danas i ostvaren. Tokom godinu i po dana ljubavi bili su nerazdvojni i baš zato raskid koji je usledio krajem 2015. mnoge je poprilično iznenadio. Tada se naširoko pisalo da je taj raskid bio izuzetno bolan za mladog sportistu, te da je toliko bio pogođen da mu je srce bilo slomljeno.

Lov na mladog milionera

Anja je kasnije ušla u novu vezu iz koje je dobila i ćerku, a sve to pogodilo je Bogdanovića. U naredne veze ulazio je opreznije, a čini se da je srce, svesno ili ne, zatvorio u strahu od nove povrede. Možda je baš to uticalo na njegovu narednu vezu s glumicom Jovanom Stojiljković, koju je upoznao preko njene koleginice Jelisavete Orašanin, tada devojke Bogdanovog saigrača Miloša Teodosića. Znatno kraće, svega pola godine, potrajala je veza sa glumicom, i okončana je u decembru 2017. godine. Za promenu, navodno je ovog puta košarkaš bio taj koji je „presekao“ a verovatno dobra vest za njega bila je da sve bolje podnosi raskide. Kraj su oboje doživeli vrlo civilizovano i nije bilo teških reči, a kao glavni problem u toj vezi čini se da se nametnula daljina

Bogdan Bogdanović- neosvojiva tvrđava

Ali, kažu ljudi, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Ono što je za jednu devojku kraj lepe romanse, drugima je prilika za sopstvenu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic) дана 25. Мај 2018. у 1:29 PDT

Lov na mladog milionera nikada im nije bio lakši, budući da im se ovih dana košarkaš nalazi „nadohvat ruke“, u Beogradu. Ako posmatraju događaje iz Bogdanovih prethodnih ljubavnih iskustava, možda izvuku neke zaključke za sebe, ali šta ako to nije dovoljno za dobitan recept? Bogdanović je u jednoj od vrlo retkih prilika govorio na ovu temu i neke devojke možda bi ovu njegovu izjavu mogle da dožive pesimistično.

– Ljubav treba pustiti da se dogodi, ne treba je juriti. Svestan sam da devojke razmišljaju suprotno i često me jure ali, da budem iskren, mislim da to nije sasvim normalno – rekao je košarkaš.

Ma koliko se trudile, ne treba isključiti mogućnost da je Bogdan sebe, bar trenutno, postavio kao neosvojivu tvrđavu. 

Dok u košarkaškom svetu postoje nebrojeni primeri sportista koji su se prilično rano skrasili uz porodice, ove nove generacije atleta, izgleda, kreću drugačijom putanjom. U skladu s novim vremenom, teže grade odnose, baš kao što to čine i pripadnici drugih zanimanja, a pre nego što se zainteresovane devojke potrude da shvate šta to Bogdan zapravo želi, možda ne bi bilo loše da to isto najpre dokuči on.

 

Komentari (0)

Loading