Celebrity News

Pravo iznenađenje: Ona je zamenila Jovanu Joksimović na "Prvoj" (foto)

Pravo iznenađenje: Ona je zamenila Jovanu Joksimović na "Prvoj" (foto)

story

Jovana Joksimović  i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para.

Njih je u voditeljskoj stolici zamenio Filip Čukanović, koji je sada dobio pojačanje -  voditeljku Marijana Tabaković, inače prethodna  voditeljka i urednica magazina „150 minuta“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jutro na Prvoj (@jutronaprvoj) дана 2. Окт 2020. у 1:21 PDT

‒ Veoma me raduje što ću zajedno sa našim gledaocima polako ulaziti u novi dan. . Volim pozitivne ljude koji osmehom prevazilaze sve poteškoće i izazove, a toga uvek imate u zahtevnim formatima, kakav je i jutarnji program ‒ rekla je Tabakovićeva za "Prvu" i priznala da uvek ima tremu pred emisiju uživo zbog velike odgovornosti koju oseća.


‒ Onaj ko kaže da nema tremu, njemu nije stalo do onoga što radi. Trema mora da postoji, ali ona pozitivna koja gura napred. Samoj sebi sam najveći kritičar, jer znam da uvek može bolje. Želim da ispunim i svoja i očekivanja gledalaca koji moraju da budu informisani na pravi i kvalitetan način. Dobro proverena i tačna informacija je srž svega! Verujem da se ne kaže za džabe da se po jutru dan poznaje. Zato ću se potruditi da taj početak dana bude što prijatniji za naše gledaoce i informativno najsadržajniji ‒

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана 5. Феб 2020. у 2:13 PST

Još uvek nije poznato gde Jovana Joksimović i Srđan Predojević nastavljaju karijeru, niti da li će se nakon punih 15 godina saradnje ovaj voditeljski par razdvojiti.

Komentari (0)

Loading