Celebrity News

Svi pogledi su bili uprti u njih: Luka Raco konačno pokazao devojku (foto)

Svi pogledi su bili uprti u njih: Luka Raco konačno pokazao devojku (foto)

Glumac iz "Igre sudbine" Luka Raco posebno je popularan kod dama, ali on sve do sada nije otkrio ko je osvojio njegovo srce.

Harizmatični glumac ne priča o svom privatnom životu, pa se tako nije znalo ni da li je u emotivnoj vezili ili je slobodan.

Tu dilemu rešio je kada se pojavio u Domu omladine, na Festivalu drama i serija i dodeli nagrade Zlatna antena, u društvu jedne lepotice. Da su u  vezi Luka je potvrdio u razgovoru za "Blic".

Pročitajte: Luka Raco priznao da je devojka želela da ga iskoristi!

‒  Nemam nekih preteranih preispitivanja o vezi, neka sve ide svojim tokom, a vreme neka pokaže da li će veza uspeti ili ne. Ne trčim pred rudu, uživam u trenutku pa ćemo da vidimo koliko će trajati ‒ rekao je za pomenuti list, a onda i otkrio čime ga je ova lepotica osvojila

‒ Presudan je iks-faktor, ma koliko to bio kliše, ali stvarno mora da ima nešto što te zainteresuje a da ne možeš rečima da objasniš, tako da je to uvek bio presudan faktor. To je onaj osećaj da nekoga želiš da vidiš opet! ‒ rekao i našalio se da će tek videti kako njegov nov emotivni status utiče na popularnost na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco) on Jun 14, 2020 at 1:54am PDT

‒ Uskoro ćemo saznati da li sam razočarao devojke na Instagramu zbog toga što imam devojku ‒ rekao je on kroz smeh.

  Miljenik ženske populacije je nedavno u intervjuu za magazin "Story" ispričao da li mu je popularnost poboljšala status kod devojaka 

‒ Kada ste poznati i uspešni, odjednom ste malo lepši ljudima, to je ono što sam primetio (smeh). Ima to svojih mana, morate da prepoznate kome se dopadate zbog vas a ne nekakve iluzije. Danas, doduše, ni ljudi koji nisu u javnom poslu ne znaju na čemu su sa svojim partnerima, tako je neko čudno vreme došlo, naročito među mlađim generacijama. Niko ne želi da se obavezuje, emocije su im tek na nekom šestom mestu.  ‒ rekao je tada i priznao da su neke devojke zloupotrebljavale njegovu posvećenost u vezi.

‒  Ne znam što je tako teško, kao što rekoh, svi traže vezu bez obaveza i nešto kratkoročno, mnogi se plaše povređivanja, ne smeju da se prepuste. Nikad nisam bio takav, štaviše, dozvoljavao sam sebi da grešim, čak i da patim, posvećivao sam se do maksimuma a neke devojke su to znale da zloupotrebe. Najduža veza mi je trajala godinu i po dana, a imao sam još dve od po godinu‒ govorio je Luka početkom godine koji će sreću nadamo se pronaći pokraj lepotice sa kojom se pojavio na dodeli FEDIS nagrada u Beogradu

Komentari (0)

Loading