Celebrity News

Bogati Rus razotkrio Ronaldovu enigmu: Ovo je tajna fudbalskog asa

Bogati Rus razotkrio Ronaldovu enigmu: Ovo je tajna fudbalskog asa

Postoje bezbrojne spekulacije o tome zašto je 35-godišnji fudbalski as Kristijano Ronaldo i dalje (makar zvanično) neženja. On već godinama važi za jednog od najzgodnijig fudbalera na svetu, a kroz njegov život prošle su brojne lepotice.

Ipak,  nijedna nije bila dovoljno dobra za njega, a neki kažu, zapravo, za njegovu majku Dolores, koja je presudan faktor u izboru devojke za njenog sina, kog naziva „svetlošću života”.

Ljubav sa svetskim top-modelom Irinom Šajk prekinuta je nakon nekoliko godina jer, kako se govorilo, fatalna Ruskinja nije bila u dobrim odnosima s Ronaldovom majkom. Kap koja je prelila čašu bilo je odbijanje da provede odmor s njegovom majkom, što je Ronaldu posebno smetalo.

Pročitajte: Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez se venčali u tajnosti?

Pročitajte: U pravo vreme na pravom mestu- Radila je u butiku, a onda je jedan dan ušetao Ronaldo i promenio joj život

Njegovo troje dece rodile su surogat-majke, čiji identitet javnosti nije poznat

Kada je Heohrina Rodrigez ušla u Ronaldov život, mnogi su pomisli da je ona samo još jedna usputna lepotica s kojom je fudbaler rešio da se zabavi, međutim, ona je pokazala da i te kako zna šta hoće i kako da to dobije. Najplaćeniji fudbaler sveta je pored nje srećan već godinama, a ona je jedina žena za koju javnost zna, koja mu je rodila dete – ćerku Alanu Martinu, krajem 2017. godine.

Osim što je posvećena najmlađem članu njihove porodice, Heorhina je prihvatila i stariju decu svog partnera, koju je dobio uz pomoć surogat-majki – devetogodišnjeg sina Kristijana Juniora i blizance Matea i Evu koji su rođeni u junu 2018. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Aug 6, 2020 at 4:55am PDT

Veza sa Irinom je bila dogovorena

Ipak, prema rečima ruskog VIP makroa Pjotra Listermana, razlog što je Ronaldo još uvek neženja nije njegova posvećenost majci, već naklonost istom polu. Listerman je u velikom intervjuu za ukrajinski "Gordonua.com" otkrio da je zapravo on spojio Kristijana i Irinu i da je njihova veza bila dogovor iz čiste koristi.

– Moguće je da su imali nešto, ali slučajno. Odigrali su uloge, ja sam uredno isplaćen – ispričao je i priznao da je za taj spoj dobio 100.000 dolara

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano.loverzz) on Sep 30, 2020 at 8:47am PDT

–  Bilo mi je potrebno pokriće  jer voli mlade muškarce. Odnos njih dvoje je bio uzajamno koristan. Irini je trebala popularnost i to je dobila uz njega, dok Ronaldo nije htio da razočara svoje fanove pa je odlučio da nađe zgodnu ženu – rekao je bez ustručavanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Aug 10, 2020 at 9:29am PDT

Nakon rastanka od Irine u Ronaldov život ušla je manekenka  Heorhina Rodrigez.  Ona je radila kao prodavačica u „Gučijevoj” radnji u Madridu i upravo to je za njen život bilo presudno. Za vreme njene smene u radnju je ušetao Kristijano Ronaldo, a ona mu je asistirala pri kupovini. Nakon toga Ronaldo je uvek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada dođe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Aug 13, 2019 at 5:33am PDT

Komentari (0)

Loading