Celebrity News

Slađa Delibašić bez dlake na jeziku: Muka mi je više od Đoganija!

Slađa Delibašić bez dlake na jeziku: Muka mi je više od Đoganija!

Slađa Delibašić – prezime Đogani za nju nema više nikakav značaj. Kako je istakla, ne želi da priča o svom bivšem suprugu. 

Potpuno posvećena svojoj porodici i poslu, Slađa Delibašić, uspešna preduzetnica, otkrila je kako osvaja muškarce. Iako je nedavno govorila da nema sreće u ljubavi, ali da se ne kaje za poteze koje vukla u prošlosti, popularna denserka otkrila je gde se krije srž njenog uspešnog zavođenja.

– Ja samo zavodim putem kuhinje. Ostala sam bez muža zato što sam ja tako htela. Meni nije žao što sam ostavila muža, da mi je žao, ne bih to uradila.

PROČITAJTE: Slađa Delibašić dugo nije bila u žiži javnosti, a juče je napunila 50 GODINA i nećete verovati KAKO IZGLEDA

Slađa Delibašić - Đogani je za nju prošlost 

Osim toga, Slađa Delibašić se u razgovoru dotakla i prezimena Đogani i navela da joj je preko glave čestih pitanja o bivšeg suprugu. Iza sebe ima dva braka, ali je javnost znatiželjna da čuje detalje o braku s Đoletom. I tako već godinama.

– Meni je Đoganija dovde, uopšte tog prezimena. Ovoliko godina koliko smo razvedeni, ja sam napravila karijeru, poslovno sam ostvarena. Muka mi je više od Đoganija, molim sve više da me ne pitaju, mi nemamo ništa, glupo je pričati o nečemu što je prošlo – rekla je oštro Slađa.

PROČITAJTE: SVAĐA BIVŠIH SUPRUŽNIKA: Slađa se iselila iz Đoletove kuće, a evo šta on kaže na to

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sladja Delibasic (@sladjadelibasic) on Jun 6, 2018 at 11:52am PDT

Slađa Delibašić - Treba mi stamen, stariji i slobodan muškarac

Slađa je nedavno iskreno govorila o svojim ljubavnim brodolomima i zaključila kako joj nije suđeno da bude srećna u ljubavi.

– Treba mi stamen, stariji i slobodan muškarac. Eto, meni se sve i svašta izdešavalo s muškarcima i nekako uvek imam neke ljubomorne likove s kojima budem dugo, ali se završi katastrofalno. Vaspitana sam tako da je muškarac glava u kući. Danas je to teško naći. Nekada kažem da sam se brzo i ishitreno razvela od Đoleta. Brzopleta sam. Kod mene nema strpljenja. U svemu sam ili najbolja ili najgora, nema sredine.

– Mislim da meni bog nije otvorio vrata u pogledu ljubavi i da me stavio na razna iskušenja. Ne valja to što previše sebe dajem. Nisam folirant, otvorena sam, iskrena i zato je i bolje da budem kvalitetno sama nego nekvalitetno s nekim. I u poslu i u ljubavi sam imala velike oscilacije. Nekada dođem kući, potrošim sve do poslednjeg dinara i ostanem sa deset evra. I ne mogu da zaspim, ali eto, sutradan me zove gazda i ponudi mi posao za vikend. To je život. Zato čovek mora da bude pozitivan i da razmišlja: „Idemo dalje” – rekla je Slađa nedavno za „Kurir”.

Komentari (0)

Loading