Celebrity News

Nataša ne žali zbog svojih odabira, ali otvoreno tvrdi: Ja sam najbolja bivša žena na svetu!

Nataša ne žali zbog svojih odabira, ali otvoreno tvrdi: Ja sam najbolja bivša žena na svetu!

Nataša Bekvalac - Bivši muževi imali su osobine koje je volela, pa je iskreno prokomentarisala da bi se za svu trojicu ponovo udala iz različitih razloga. O tome više u nastavku...

Nataša Bekvalac koja iza sebe ima tri braka, otvoreno je govorila o udaji, ali i zašto je svu trojicu bivših napustila.

– Udavala sam se taman toliko koliko mi je bilo potrebno. Ne bih se ja toliko puta udavala da nisam na vreme izlazila iz odnosa kada su počinjali da me guše i čine nesrećnom. Nisam od žena koje će zarad komšija i priča s kojima ne mogu da se nose ostati u nečemu što im ne prija. Nije dobro to za žene, bićete sve lošije majke i supruge, u svim sferama – rekla je Nataša Bekvalac za „Kurir” i dodala:

- Danilo jako poštuje mene i moju ulogu majke, zna koliko sam posvećena.

PROČITAJTE: Nataša Bekvalac za magazin „STORY“: Nemam više vremena za loše vino i lažne ljude!

Nataša Bekvalac - Bivši muževi za koje bi se opet udala! 

U interesantnom razgovoru za "Kurir" otkrila je s kojim bivšim mužem bi otišla na piće, s kojim bi stala pred oltar, a koga bi blokirala na društvenim mrežama.

Odgovori su iznenađujući...

– Ne bih blokirala nikoga, zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak s Ljubom dok je bio dobar, iz braka s Danilom sam dobila Hanu, a iz braka s Lukom Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Kažem ja da sam najbolja bivša žena na svetu – rekla je iskreno Nataša.

PROČITAJTE: Natasa Bekvalac ima suptilnije rešenje za neverne muškarce od Ljupke Stević

Za isti list, Nataša je rekla da ne privlači muškarce jer joj ne trebaju!

- Ako kažem iskreno, ne privlačim mušku energiju jer mi stvarno ne treba. Ovaj period od dve i po godine odlično mi je došao, da imam energiju majke, ćerke, drugarice... Uživam u vremenu iza sebe i ovome što sledi. Univerzum ima dobar plan za mene i ja to znam, ja sam miljenica, sada to znam - pričala je Nataša.

Pročitajte: Nataša Bekvalac spremna za novo poglavlje – Zbog ćerki donela veliku odluku

Komentari (0)

Loading